Gáz, ha nem merem levenni a pulcsimat?
17/F
Télen csakis kizárólag pulcsiban (vagy kabátban) vagyok (suliban, tesiórán, buszon, mindenhol).
Tavasszal-nyáron-ősszel viszont annyit teszek, hogy feltűröm a pulcsim ujját kb könyékig. Igazából már ez is necces, mert régebben vagdostam magam alkaron és ez még mindig meglátszik.
Pólóban soha nem vagyok nyáron sem, egyszerűen azért mert vékony vagyok és nem szeretem mutogatni.
Rövidnadrággal is ez a helyzet, bár halásznadrág az még oké, szóval az nem gond.
Szerintetek mennyire néznek idiótának?
Majd abbahagyod ha egyszer elajulsz ebben a dogmelegben
Tudom mirol beszelek, velem is ez volt
Azota panikbeteg vagyok
Hulyeseget csinalsz
Elsővel egyetértek. Sokkal feltűnőbb, hogy vastag hacukában mászkálsz a kánikulában, mint az hogy vékony vagy.
Egyébként pulcsi helyett van más alternatíva, viselj mondjuk ingeket, nadrágokból pedig kellemes szellős lenvászon anyagúakat.
Nem válaszolok, mer lepontoznak.
Upsz, válaszoltam... :(
Na mindegy, akkor annyi, hogy neked minden jogod megvan arra, hogy akár félmeztelenre is levetkőzz a publikum előtt, ugyanakkor SENKINEK NINCS JOGA ahhoz, hogy benned ez miatt szégyenérzetet keltsen. Hogy ki mit gondol, az az ő h*lye fejében kavargó maszlag, és az ő dolga, húzza fel magát, vagy álljon fejre, attól Te még olyan maradsz, amilyen, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!