összetört az ágyam. Tök szomorú vagyok.8 évesen kaptam, és most 14 vagyok. Egy autós ágy volt. A szülinapomra kaptam. Apukám nem akarja megcsináltatni, hanem újat akar venni. Hogy kérjem meg hogy megcsináltassa? Szerettem az ágyam.
Sajnálom, hogy eltört az ágyad. :c nekem is nagyon rossz volt, mikor el kellett tennem a kisplédemet, de meg kellett történnie, mert konkrétan már foszlott.
Pár év múlva viszont szégyelni fogod, főleg ha a párodat viszed haza...
Vagy ha úgy érzed, hogy te erre még nem vagy képes, akkor kérdezd meg, hogy nem javítaná- e inkább meg. Az sem baj. Majd előbb utóbb, ahogy annak lennie kell.
"főleg ha barátokat esetleg barátnőt is hazaviszel. "
A barátaim nem tartják gáznak, soha nem bántanának emiatt. A bunkókkal meg ne barátkozom. Barátnőt meg nem akarok hazavinni, de azt nem írok most le mijért mert az gáz. Most fogok apuval beszélni, mert anyut már meggyőztem de apu már megrendelt egy ágyat és vissza kell mondania.
Maximálisan egyetértek, kérdező. Én is ilyen ragaszkodós voltam tizennégy évesen (és vagyok most is).
Bár ez nem szép dolog, de megkérhetsz más családtagot (pl. nagymamát) hogy "beszélgessen" az apukáddal az ágy érdekében.
Egyébként nem sértésből mondom, de a gyerekkort addig kell élvezni amíg lehet!!!!! A tizennégy év pedig még bőven gyerekkor, kamaszság ide vagy oda. Küldöm szeretettel Taylor Swift Never Grow Up című dalát mindenkinek aki nem ért egyet.
24/F
Nah apu azt mondja, hogy ha szeretnném nagyon akkor megcsináltathatjuk :) de még mondott mást is hogy van olyan hasonló autós féle ágy amit ha nagyon szeretnék megvesz nekem és ez felnött méret és 120 kilóig jó... na most már rohadtúl elegem van a dilemmákból XD késsz elgőzölt az agyam XD sztem ezt csináltatjuk meg akkoris nah. =)
Nem ismerem azt a zenét. de megnézem. Amúgy ez a kamaszkor ocsmány szó rühellem :D Am sem vok valami ilyen bunkó aki a farkát veregeti minden nap... pl én nem is csinálom, tökre nem érdekel :D
Még nem, de majd fog :D
Szerintem inkább csináltassátok meg a régit, mert ha újjat vesztek és nem tetszik majd egy pár év mulva akkor nem kapsz még egy újatt ami felnőttsebb, de azt a régit inkább lecserélnék már akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!