Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, ha csak a bulizás...

Normális, ha csak a bulizás tesz boldoggá?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok, 18 leszek. Végiggondolván semmi más tevékenység nem okoz akkora nagy boldogságot/feldobottságot, mint a bulizás. Nem is csak maga a buli, hanem sokszor napokkal/hetekkel előtte fel vagyok dobva és utána is.

Igazából ez is csak akkor okoz örömet, ha durvának néz ki.

Az elkövetkezendő buli tudata azóta tölt el pozitív gondolatokkal, mióta megtudtam, hogy lesz kéjgáz és fű is.

Komolyan mondom, semmi és tényleg semmi nem érdekel az életben, csak a pár órás bulik.

Ezzel mit kezdjek?

2017. máj. 23. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyszer megunod őket, mert nem lehet már hova fokozni, és rájössz, hogy milyen üres szórakozás.
2017. máj. 23. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Mintha en irtam volna :D en is 18 leszek nemsokara es mar alig varom a kovetkezo bulit, semmi nem foghato ahhoz az erzeshez mikor pont elkapja az ember azt a pontot ahol mar atom reszeg de azert meg tud magarol es meg egy szal cigi elszivasa is akkora boldogsagot meg elmenyt jelent mint semmi mas... Vagy ezzel csak en vagyok igy? 😂😂
2017. máj. 23. 19:02
 3/10 anonim ***** válasza:
18 évesen ez tök normális :D, én most vagyok 23 de már inkább csak a lazább sörözések, iszogatások érdekelnek, grillezések :D bár én szórakozóhelyekre sosem vágytam nagyon, de haverokkal kb minden héten összeülünk iszogatni :D de talán már kicsit alábbhagyott az izgatottság mint 18 évesen, akkor még az egész nagyon új volt most már igazából van saját keresetünk nem zsebpénzb iszunk és valahogy így már nem annyira "tilos" :D
2017. máj. 23. 19:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Esküszöm minden rosszindulat nélkül írom nektek Kérdező és 2-es, hogy őszintén sajnállak benneteket.
2017. máj. 23. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:
4es miert? Talan torvenybe van iktatva, hogy mi az ami boldogga kene, hogy tegye az embert? Teged mi tesz boldogga? Kettes voltam.
2017. máj. 23. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem utolsó nincs. Mint ahogy az sincs törvénybe írva hogy ne szögesdróttal töröld ki a seggedet. Megteheted, de hosszú távon bánni fogod, és csak ártasz magadnak.

Nyilván magánügyed, nyilván ott helyben jó ötletnek tűnik, de hosszú távon elcseszed az életedet, torz értékítéleted és jellemed alakul ki, növeled a züllés kockázatát.

És ez bárkivel előfordulhat bármilyen életkorában. Értelmiségi felnőtt emberek is képesek magukat szivacsagyú tintahallá inni, na most képzeld el hogy a heti rendszerességű fű+pia partyk mennyivel hamarabb hozzák el a leépülést...

De tudom, te kivétel vagy, te érzed hol a határ, te már 2X annyit tapasztaltál mint ahány éves vagy, és te még jobban is teljesítesz a korosztályod átlagánál.

Az ilyenek szoktak a valóságban teljesen üveges szemmel, félig tátott szájjal bambulni maguk elé, és redukálni a kommunikációjukat a 3 szavas tőmondatokra, mert annyi agyuk nem marad 20 éves korukra hogy egy összetett mondatot egyáltalán végiggondoljon.

2017. máj. 24. 02:25
 7/10 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Köszönöm kedves 6-os a tökéletes megfogalmazását az én véleményemnek is!

Magam sem írhattam volna le jobban!

Hát ezért Kérdező és 2-es!

2017. máj. 24. 09:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Torz értékítélet? Minden nézőpont kérdése. És ha züllött leszek mi van? Nekem ez megéri, inkább legyek züllött mint legyen unalamas szar, vagy épp depis életem. Meg amúgy is, ha látom magamon hogy a züllötség vagy alkoholistaság felé terelődök és nem tudok a karrierre koncentrálni úgyis felkötöm magam szóval tökmindegy.
2017. máj. 24. 14:27
 9/10 anonim ***** válasza:

8-as!

Mivel a kérdés így szólt:

NORMÁLIS, ha CSAK(!) a bulizás tesz boldoggá? ezért írtuk, amit írtunk.

De ha neked ez így jó, felőlem nyugodtan csináld, bár nem NORMÁLIS (!), hogy egy 18 évest CSAK az elfajzott bulizás tesz boldoggá, de a te életed, bánom is én.

Megjegyzem az utolsó mondatodban máris mutatkozik az aberráció! ... csak szólok!

2017. máj. 24. 14:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Az lelki önvédelem máris megy. Találtál egy kérdést amivel megerősítheted a jelen személyiségedet, énedet, és mondhatod magadnak hogy "nem csak én vagyok ilyen".

Aztán leírtak veled szemben egy eléggé erős, elítélő álláspontot.

Ekkor mit csinálsz? "Mi közöd van hozzá", "Én életem,én dolgom", azaz elszigeteled magadat minden további támadás elől, próbálod csökkenteni a támadási felületet. Ha nem alkothatunk ítéletet a viselkedésed felett, akkor tulajdonképpen sebezhetetlen vagy a vitában.

Csak épp az az érdekes hogy valamilyen belső igény miatt mégis te írtál kommentet a kérdés alá, szóval saját magadat tetted mások ítéletének céltáblájává.

Mivel ez az internet, ezért lényegében semmilyen előre-vagy hátralépést nem hoz egy ilyen vita, mert elintézed annyival hogy lepontozol, vagy kilépsz a vitából, mintha semmi nem is történt volna. Nincs jellemfejlődés, nincs konklúzió, azon túl persze hogy "ezek úgy is hülyék".

2017. máj. 24. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!