Mit csinaljak? A szuleim teljesen mast varnak el tolem, mint ami boldogga tesz, mi legyen?
Ugy nottem fel, mint aki hisz Istenben,hiszi,hogy segit neki. 5-6 eve folyton egy dolgot kerrk csak, hogy jojjon helyre a szerelmi eletem, de semmi. Aztan az utobbi idoben azt mondtam, hogy barmi amit ugy teszek meg, hogy csak magamra szamitok es nem varok Istentol semmit, az sikerul. Nagyon meginogott a hitem. Ezalatt az 5-6 ev alatt nem ugy vartam segitseget, hogy nem tettem semmit, es itthon ultem.
A legrosszabb, hogy a szuleim elvarjak, hogy templomba menjek, viszont akarhanyszor vasarnap elmegyek a templomba mindig egesz nap rosszul erzem magam,latok ott valakit, aki miatt boldogtalan voltam valamikor, vagy eppen most es az egesz napom rossz.
Mit tegyek ilyenkor?
"segíts magadon, és isten is megsegít"
Nem ismeritek ezt a mondást?
Ismerem. De mondtam, nem olbe tett kezzel ulok es varok, hanem fohaszkodom is hozza, es mellette meg probalok ismerkedni.
Amikor a vizsgaimrol volt szo, nem fohaszkodtam, semmi, megmondtam, kivancsi vagyok, egyedul menne-e es elsore sikerult minden vizsgam...
Isten a legnagyobb találmány, aminek a segítségével az emberek átruházhatták magukról a felelősséget, és nem kell magukat hibáztatniuk.
Amit nem szeretnél, azt ne csináld és gondolj arra, hogy a céljaid eléréséhez mit kell tenned, ha nem vagy rest akkor előbb vagy utóbb sikerül. Szerinted hányan élnek boldog házasságban és közülük hányan házasodtak az első szerelmükkel? Ehhez nincs köze semmilyen istennek, ilyen az élet, elkerülhetetlen, hogy a sikerek mellé sikertelenség is társuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!