Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, hogy ne tunyulj...

Mit csináljak, hogy ne tunyuljak el teljesen? 2 hónapig feküdnöm kell.

Figyelt kérdés

Eltörött a lábam sípcsontban, 2 hónapig fekvőgipszben leszek (utána meg ki tudja hány hétig járógipszben). Még csak múlt szerda óta vagyok itthon, de már kezdek bedilizni. Egész nap csak fekszem a derékig érő gipszemben, mozogni alig tudok.

Félek, hogy totál eltunyulok, elhízok, bekattanok. Mit tudok ágyban fekve csinálni? Tudom olvasás, gépezés. De más? És elhízni sem szeretnék. Evésen meg alváson kívül eddig nem sokat csináltam.

Ötletek, vagy személyes tapasztalatok (aki már volt hasonló helyzetben)?

Köszi a válaszokat!

(25/F)

2016. márc. 28. 17:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Csinálj felülési gyakorlatokat, súlyzózz, edzz! A kezeid szabadok.
2016. márc. 28. 17:34
 2/2 anonim válasza:
Szia! Mit mondott az orvos? Mankóznod sem szabad? Elvégre a fekvőgipsz csak annyit jelent, hogy nem terhelheted, legalábbis a későbbi szakaszokban. De ha vízszintes helyzetben kell tartanod, akkor talán szerezhetnél tolószéket.
2016. márc. 29. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!