Az internet és a world of warcraft világába menekültem a gondjaim elől és teljesen belebolondultam, mit tegyek?
Ilyenek viltak: piszkáltak az, iskolában, apám idegesített, egy időben nem voltak rendes barátaim, sokan abban, lelték örömüket hogy megaláztak, nehezen megy az emberi kapcsolatok kialakítása, félek a társas helyzetektől stb stb.
Az okoz örömet, ha végre mehetek raidra és nyerek valami jó felszerelést, erősebb leszek és a többi játékos irigykedve néznek rám, tőlem kérnek segítséget, el hülyéskedek velük. Ez mind szép is jó, de a való életbe nem vagyok képes semmit megcsinálni, belekezdek valamibe, de gyorsan abbahagyom, mert beleunok, vagy nem tudom elvégezni. Mostanában nincs egy haverom se, nem járok sehova, csak egy okj képzésre.
Próbáltam abbahagyni, de akkor jön a non-stop internetezés és filmezés egy rakat édességgel.
Nekem igazából már ezek a dolgok okoznak örömet, boldok leszek. Régebben eljártam bulizni akárkivel de azzal is felhagytam.
Amint hazaérek semmi mást nem csinálok csak gépezek, és megfeledkezek mindenről. 8 órát biztos játszok naponta, hétvégén többet. Körülbelül 12 éves korom óta vagyok függő, kisebb online játékokkal kezdtem.
Az a legnagyobb baj, hogy látom a körülöttem lévő embereket, mennyi mindent csinálnak, sportolnak, dolgoznak, barátnőznek, csinálják az ügyeiket, magabiztosak, én meg...... Egyébként nagyon visszahúzódó, vagyok és gyakran depresszió, szorongás gyötör.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!