Miért baj, ha valaki nem beszél sokat?
Hasonló vagyok én is kicsit, bár én sűrűbben járok társaságba. Van egy filmes idézet, ami mindig eszembe jut erről:
https://www.youtube.com/watch?v=bO5zDht8ndk
1:20-tól van a lényeg :D
Én is úgy vagyok vele, hogy utálok fecsegni, olyan dolgokról beszélni ami egyikőnkét se érdekel, csak azért beszélünk, hogy ne legyen csönd.
valoszinuleg introvertalt vagy es extrovertaltakkal vagy korulveve.
azert neha erdemes megszokni, hogy kifejezed a gondolataidat es az erzeseidet, ennek rengeteg pozitiv elonye van, mind a dolgok tudatositasaban, mind a kapcsolatok szorosabbateteleben. nekem is nehez volt megszoknom, de muszaj, foleg hosszutavon.
az intro-/extro- dolgot pedig itt tudod letesztelni:
Nem sokat ér ez a belinkelt valami, kitöltöttem az elsőt és rámentem a kiértékelésre és semmit sem csinál. Időpocsékolás, bocsi, lehet nem tudtad hogy ilyen.
Tehát akkor ezek szerint valóban elvárás, hogy sokat beszéljen az ember illetve jópofizzon. Ez van, vettem észre, hogy ezt kell csinálni, hogy valaki legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!