Rossz ember az, aki egy mentálisan beteg emberre haragszik?
Előző: amennyiben a szóban forgó támadó egy pszichopata/szociopata, az az illető tudatosan árt. Jellemzője a pszichopátiának, szociopátiának.
Akár testi szadizmusra is képesek, sajnos. Tudatosan, higgadtan, kimérten, megtervezve - ezek is tipikus pszchopata jellemzők.
Majd előadja a külvilágnak a pszichológusok szerinti fogalommal élve a bájosságát, (pszichopata báj).
A pszichopata bűntudatot sose érez, szeretni, együtt érezni képtelen, viszont kiváló benyomáskeltő - a külvilág ámítására.
A színfalak mögött, meg akár szadista szintig is elmegy a tőle függő egyen(ek) irányába.
Az más kérdés, hogy látatlanban egyikőnk se tudhatja, hogy a kérdező apja pszichopata-e, vagy szociopata-e. Lehet, h más mentális betegsége van az apjának.
Én mindösszesen arról írtam, hogy mik a vonatkozó pszichopata/szociopata jellemzők,
mivel nem lehet eleve kizárni a kérdező apjáról ezt.
Előző, én a kérdező szavaira reagáltam. Nem tudhatjuk persze, ki mond igazat, vagy hány %-ban igazat, de én pusztán reagáltam a kérdező szavaira, amely szerint az apja mentálisan beteg.
Nem a te helyzetedre reagáltam, azt se tudom, ki vagy és mit írtál. A kérdezőnek szeretnék segíteni itt most, a meglátásommal, ismereteimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!