Hogyan változzak meg?
Figyelt kérdés
Túl érzékeny vagyok. Ha beszólnak valamit poénból,sokszor azon is megsértődök. Ha a férfiak a munkahelyen bókolgatnak,akkor is. Nem bízok az emberekben. Ha egy ember pl mással bunkó vagy ilyesmi,kissé bunkó viccet beszól neki, akkor rögtön azt hiszem,hogy velem is ilyen lesz az illető.Ha idegenek beszólnak,csúnyan beszélnek velem,akkor addig rágódok ezen,amíg be nem lázasodok... Nehezen tudok megnyílni, kommunikálni új emberekkel,mert úgy érzem nem vagyok érdekes :( A párkapcsolataim rosszak voltak. Én kedves voltam, segítőkész, hűséges, ők pedig kihasználtak, bántottak. Barátaim nincsenek.. Vagy elköltöztek vagy megszakadt a kapcsolat. Hogyan változtassak? Tudom hogy én vagyok itt a fő h*lye, nem is másokat okolok ezért. 22/L2017. máj. 21. 19:48
1/1 anonim válasza:
Emiatt ne aggódj, bár én 15 éves vagyok, és most lettem koleszos, nekem is van ezekkel gondjaim. Néha elég sértődő vagyok, de általában sebezhetetlennek mutatom magam, amiről nem tudok leszokni szerintem ez egy elég rossz szokásom. Sokszor emiatt egyedül is vagyok. Általában ilyenkor arra törekszem, hogy ne vegyem komolyan a sértéseket, hanem nevetek rajta egy kicsit.. Barátok jönnek mennek, én velem ez úgy van ha minnél jobban akarok egy barátot az annál inkább nem jön össze. Ha türelmes vagy, és odafigyelsz emberekre, biztos másképp bánnak veled. Ha van kedved, rámírhatsz és ott is beszélgethetünk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!