Hogyan változzak meg, hogy ne legyek semmirekellő?
Nem csinálok semmit. Nem takarítok, nem tanulok, nem barátkozok, nem segítek a körülöttem lévőknek, nincsenek vágyaim, álmaim amiket el szeretnék élni, magammal sem törődök. Tudom, hogy ez "rossz" és változtatnom kéne, és szeretnék is, hogyan kezdjek neki? Mit tegyek?
Csak élek bele a világba, pislogok mint hal a szatyorba. tudom, hogy változtatni kell, de nem tudom hogyan. A legrosszabb, hogy a környezetem nem szid meg érte és éppen ezért abszolút tanácstalan vagyok.
Ha tudod hogy ez rossz akkor miért nem teszel ellene? Az kifogás hogy tanácstalan vagy.
Hány éves vagy egyaltalan?
Iskolába jász? Akkor tanulj, kepezd magad.
Ha vegeztel a sulival akkor keress munkát, vagy tanulj valami szakmát. Tálald ki mi lenne számodra a megfelelő és kezd el. Annyi lehetőség van cssak élni kell vele. De persze aki nem akar az nem fog soha az életben.
Hogy jutottál odáig hogy ne érdekeljen semmi?
Na akkor most mar jön a jo idő menj ki a szabadba sportolj, setalj tok mindegy de ne ott bent ülj es gepezz. Mi abban a jo?
Vannak barátaid? Vagy testvéred? Akárki akivel el tudsz menni ide-oda vagy aki ki tud rángatni ebből az otthon levésből?
Otthon se szolnak rad?
És nem akarsz résztvenni azokban az iskolai programokban,amiben az osztálytársaid?
Mi rengeteg szakkörre jártunk együtt.
Akkor az osztalytarsaiddal beszélj es jarjatok el valahova.
Ne gépezz annyit.
Később meg banod majd hogy mindig otthon voltal es sehova se jártál. Szedd össze magad.
Veszett ügy.
Akkor poshadj a gép előtt, animézz, filmezz mit bánom en. Minek teszed fel a kérdést ha ennyire lesz.rod es tenni se akarsz ellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!