Milyen lelkivilága lehet annak aki állandóan csak iylen zenéket hallgat?
Az is lehet csak egy életszakaszban hallgat folyton ilyeneket.. pl lehet valaki hallgatja 20-30 éves kora között, és valamikor megunja. Aztán lehet más stílust is megismer/megtetszik neki, és onnantól az lesz a favorit. Ezt így is lehet nézni szerintem nagyobb léptékkel, és akk lehet más képet lehet összerakni..
Szóval nem alkotnák ez alapján véleményeket senkiről, ez a lényeg.
Amúgy én meg ilyeneket hallgatok, én nagyon nyugodt a lelki világom. ;)
Hallgatok Mansont, és elég sok féle metál/rock zenét.
Normális lelkivilágom van, nagyon szeretek segíteni, embereken is de leginkább állatokon. Jókedélyű és pozitív vagyok, néha túl érzékeny is a lelkivilágom az átlag emberhez képest.
Vannak kitűzött céljaim, párkapcsolatom, családom, barátaim, állataim, munkám, tanulok is.
Nincs semmilyen mentális betegségem, nyilván szokott rossz kedvem lenni, meg jó is, mint bárki másnak.
Meg biztos van olyan ember is, aki ilyesmiket hallgat, és depresszív, vagy aki egy szar arc alapvetően, vagy bármilyen lelki problémája van. Ezer és egy féle ember hallgathat ilyet.
Kielégítő válasz a kérdésedre? :DD
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!