Milyen lelkivilága lehet annak aki állandóan csak iylen zenéket hallgat?
Helyes link:
Semmi köze a lelkivilágnak a zenéhez. Egy depressziós, magát vagdosó, életkedvtelen ember ugyanúgy hallgathatja ezt mint egy jómódú, barátságos, humoros, boldog ember.
Nekem nincs semmi problémám, férjnél vagyok, jól élek, vannak igaz barátaim, de szoktam itt-ott hallgatni, mert egyszerűen tetszik és kész. Mellette szivesen meghallgatok akár klasszikus zenélet is. Nem kell a zenébe mindent belemagyarázni.
A videó reprezentálja, megmutatja a mai világot:
A tinédszer megfelelni vágyását;
A média nyomását, hogy soha nem elég jó a tested, soha nem vagy elég jó;
Az internet veszélyes világát;
És az öngyilkossági hajlamot.
Ezekről a dolgokról szól maga a zene, ezekben próbál segíteni. Nem kell félreérteni, nem kell tanulmányozni, ha utálatot érzel iránta. Hagyd békén.
Jó lehet igazad van.. xD
Amúgy szerintem a lelki világa bármilyen lehet akárkinek, én itt ezzel a zenei ízlését nem kötném össze; nem venném figyelembe. Mindenkire másképpen hathat, lehet valakit épp megnyugtat v valakit felpörget stb.
@1
Az ordibálós részeket leszámítva egyáltalán nem egy elvetemült zene.Tudod,hogy amúgy egy társadalomkritika?Én inkább azoknak a lelkivilágát nem értem,akikről a szám szól: Akik senkik,de valakik akarnak lenni.Nem tehetségesek,de nagy lábon akarnak élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!