Kedves nők! Mit tennétek ha megtudnátok, hogy a munkahelyetekre új kockahasú, jóvágású főnök érkezik?
Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 09:49
21/27 anonim válasza:
Attól függ, az én munkámat ez mennyire befolyásolja. Ha a főnök főnöke, vagy annak a főnöke(igazgató), akkor kb. a "szia! XY vagyok" -on meg egy kézfogáson túl semmit. Ha más részleg főnöke, akkor még ennyit se (általában nem mennek körbe a cégen, mindenki csak a saját "területén" mozog).
Ha a közvetlen főnök, akkor már az első napokban megismertetnénk az erőviszonyokkal.
23/27 anonim válasza:
Semmit nem tennék, max abban reménykednék, hogy emberségesen fog bánni az alkalmazottakkal, mert nekem ez az első egy főnök szempontjából. Ha tényleg olyan jól néz ki, lehet zavarban lennék ha beszélnem kéne vele.
24/27 anonim válasza:
Mi van akkor, ha én vagyok a főnök? Szóval kirúgnak engem ő miatta? Hát nem örülnék neki az biztos. :'((
25/27 anonim válasza:
Mind a 2 főnököm jó pasi, de nem teszek semmit,mit kellene tennem? :D
Nekik dolgozom, megcsinálom amit kérnek a munkahelyen és kész :D
26/27 anonim válasza:
Semmit - ugyanúgy lelkiismeretesen dolgozom az ő irányítása alatt is, mint az előző főnöknél (nem szexre értem :D)... a kockahas nem villanyoz fel és amúgy is boldog párkapcsolatban élek. Max. örülök, ha normálisabb főnök, mint az előző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!