Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet lenne a főnök lányáva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet lenne a főnök lányával kikezdeni?

Figyelt kérdés
Baromira bejön a lánya, d*gnám rendesen, meg lehet, hogy közelebb kerülnék hozzájuk is, vigyáznák a jövőm. De ha elrontanám a lányával, vagy tönkremenne valami miért, nem tudom milyen következményei lennének.
2015. aug. 12. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:
nem.
2015. aug. 12. 11:59
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Te az evolúció zsákutcája vagy. Az ilyenekre szokták mondani: "Az lett volna a legjobb ha meg se születtél volna."
2015. aug. 12. 12:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, remek ötlet, gratulálok hozzá! Csináld gyorsan, hajrá-hajrá!
2015. aug. 12. 12:04
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Érdemes szarrá kefélni a lányát, ha meg kirúg az apja, akkor mész máshová dolgozni, úgyis lesz már munkatapasztalatod.
2015. aug. 12. 12:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha arról lenne szó, hogy komolyan érdekel a lány, akkor még azt mondanám, óvatosan meg lehet próbálni a dolgot. De te kefélésről és anyagi biztonságról írsz... Ha a főnököd ismerné a terveid és motivációid, valószínűleg sem nála, sem senkinél nem lenne munkád, akit csak ismer.
2015. aug. 12. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. aug. 13. 10:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Komoly kapcsolat céljából kellene természetesen, de szerintem nem kockáztatom meg a munkát. Vagy elkezdek randizni a lányával, és ha már úgy alakul, akkor felvetem az apjának, hogyha vége a lányával akkor nehogy azért ki merjen csapni...:)
2015. aug. 13. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!