Más is van úgy, hogy kelendőbb csajok még a legalapabb köszönésre se méltatják, akár haveri társaságban?
Miért van ez, elég rosszul esik. Én soha nem nézem egy egyszerű köszönésnél hogy a másik hogy néz ki, milyen cuccai vannak, milyen a munkaköre. A hajléktalannak is szoktam köszönni, csomó rondának mondott lány barátom van. Nem ez számít szerintem.
Haverral összefutottam ma, egy tipikus cicababával volt, kezet is fogtunk a haverral, de a csaj vissza nem köszönt volna. Már többször volt így. Melóhelyen irodában is a jobb nök csak jó pasikkal állnak szóba, az olyan tipikus IT-s srácoknak mint én nem is köszönnek. Pedig mégcsak barátkozni se akarnék! Csak elvárható lenne hogy akivel munkakapcsolatban vagyok, többször szereltem a gépét legalább udvarias lenne.
Nagyon sokszor vettem ezt észre, fordult elő! Sajnos a diploma ma már nem feltételez intelligenciát. Egy ideig ráköszönök az ilyen emberekre aztán hagyom a dolgot. Csak nekem van emiatt rossz érzésem. Meg elég zavaró hogy ők a menők, mindenki odavan értük, övék a világ. És megengedhetik ezt, senki nem ítéli el őket emiatt a viselkedés miatt. Múltkor a főnök titkárnője bunkózott, szóvátettem udvariasan, mire még engem cseszett le a főnök, hogy nem vagyok olyan viszonyban a csajjal hogy köszönnie kelljen nekem! Milyen kifogás ez?
"Rengeteg nő ilyen"
Aham, ez olyan tipikus. Találkozol 2-3 példával=mind ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!