Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is van úgy, hogy kelendőbb...

Más is van úgy, hogy kelendőbb csajok még a legalapabb köszönésre se méltatják, akár haveri társaságban?

Figyelt kérdés

Miért van ez, elég rosszul esik. Én soha nem nézem egy egyszerű köszönésnél hogy a másik hogy néz ki, milyen cuccai vannak, milyen a munkaköre. A hajléktalannak is szoktam köszönni, csomó rondának mondott lány barátom van. Nem ez számít szerintem.

Haverral összefutottam ma, egy tipikus cicababával volt, kezet is fogtunk a haverral, de a csaj vissza nem köszönt volna. Már többször volt így. Melóhelyen irodában is a jobb nök csak jó pasikkal állnak szóba, az olyan tipikus IT-s srácoknak mint én nem is köszönnek. Pedig mégcsak barátkozni se akarnék! Csak elvárható lenne hogy akivel munkakapcsolatban vagyok, többször szereltem a gépét legalább udvarias lenne.

Nagyon sokszor vettem ezt észre, fordult elő! Sajnos a diploma ma már nem feltételez intelligenciát. Egy ideig ráköszönök az ilyen emberekre aztán hagyom a dolgot. Csak nekem van emiatt rossz érzésem. Meg elég zavaró hogy ők a menők, mindenki odavan értük, övék a világ. És megengedhetik ezt, senki nem ítéli el őket emiatt a viselkedés miatt. Múltkor a főnök titkárnője bunkózott, szóvátettem udvariasan, mire még engem cseszett le a főnök, hogy nem vagyok olyan viszonyban a csajjal hogy köszönnie kelljen nekem! Milyen kifogás ez?

2017. máj. 17. 14:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mert megtehetik. Az ilyen nők örülnek, ha minél kevesebb férfi van a környezetükben, mert undorodnak tőlük már idővel.

De vannak olyan lányok, nők, akik szépek is, kedvesek is.

A jóég tudja mi játszódik le az olyan nők fejében, akik már rosszul vannak az emberektől(férfiaktól)

De mint ahogyan a természetben is van ilyen, hogy a nőstény állatok csak bizonyos időszakokban engednek magukhoz közel hímeket, gondolom a nőknél is létezik ilyen.

2017. máj. 17. 14:18
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem igazad van, a köszönés az alapvető illem az emberek között, és nem ahhoz kötött, hogy kinek milyen társadalmi vagy munkahelyi pozíciója van. Nem a középkorban élünk, kár, hogy sokan mégis ezt hiszik és basáskodnak.

Én is mindenkinek köszönök, a takarítótól az igazgatóig, és épp ezért engem is sok apró "sértés" ér ilyen téren, mert nekem sem mindenki köszön vissza. Mondjuk annyira nem veszem a szívemre, többet nem köszönök én sem és kész.

2017. máj. 17. 14:19
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem sokszor az átlagon alul kinéző isnerős csajok sem köszönnek. Szóval ez nem kinézet kérdése.
2017. máj. 17. 14:25
 4/13 anonim válasza:
90%
Manapság már erre sem hajlandóak az emberek. Én egy kisebb cégnél dolgozom vidéken(nő vagyok), de itt akinek valami kis titulusa van a cégnél, az köszönésre sem méltat, akár nő, akár férfi. Sajnos vannak ilyenek, akikből ez kevéske kis illem is kiveszett.
2017. máj. 17. 14:39
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Hát én már elég öreg, elég süket, és elég dörgő basszus vagyok ahhoz, hogy valaki ne fogadja a köszönésemet.

De aki nem fogadja a másik köszönését, az illemből bukásra áll nálam.

2017. máj. 17. 14:41
 6/13 anonim ***** válasza:
92%

Én ezt nemcsak az ilyen "fullosabb" nőknél, hanem átlagos férfiaknál-nőknél is tapasztalom a munkahelyen.

Emlékszem a házunkban volt három ilyen menő srác, soha nem köszöntek nekünk, aztán egyszer apám elkapta az egyiket és úgy lebszta (ki az istennek képzeled magad, apu-anyu alád rakja az autót és elfelejtesz köszönni hülyegyerek, stb.), hogy a srácok utána előre, szépen köszöntek.

2017. máj. 17. 15:38
 7/13 anonim ***** válasza:
61%
Rengeteg nő ilyen, sokszor észrevettem már, viszont nem a kelendőségüktől vagy a szépségüktől függ, hanem tisztán jellem kérdése.
2017. máj. 17. 17:34
 8/13 anonim ***** válasza:
47%
Nem feltétlen a szépekre igaz, átlagos lányok is ilyenek-beképzeltek-, el vannak kényeztetve és tesznek másokra aki átlagos, nem szimpi, nem tudnak érdekelni.
2017. máj. 17. 19:16
 9/13 anonim ***** válasza:
47%
Ne legyünk már rosszindulatúak! Lehet, hogy csak annyira elmerül a gondolataiban az istenverte entelektüelje! :D
2017. máj. 17. 19:36
 10/13 anonim ***** válasza:
47%

Én a teljesen idegeneknek is vissza köszönök, megbírja a szám azt az 1 szót... Persze vannak gáz helyzetek, mikor elvagyok mélyülve, ismerős köszön, s én hirtelen nem tudom mit csináljak, de gondolom a cicababa nem ilyen ok miatt nem köszön neked.

Szerintem hagyd a francba, paraszt, ez van. Nem a te dolgod hogy megneveld. Gondolom azt érzed hogy téged lenéz mert nem vagy olyan "menő". Sok tévképzeletes hülyének a véleménye nem kellene megsértsen, sajnos az összes ilyen kőbunkót úgyse tudod megváltoztatni.

A főnököd (szerintem) csak a feszültséget felakarta oldani, és úgy látta te könnyebben benyeled majd ha a ribinek ad igazat.

2017. máj. 17. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!