Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek milyen a személyis...

Szerintetek milyen a személyiségem? 15/L

Figyelt kérdés

Sokszor beszélgettem már idegenekkel akik azt mondták hogy ilyen személyiségű lánnyal sosem találkoztak még. Nagyon "temperamentumos" csak vagyok. Nagyon szeretnek a barátaim, osztálytátsaim és ismerseim. Kb. mindenkivel kedves vagyok de vannak emberek akik annyi fájdalmat okoztak hogy velük nagyon nehéz inkább ezért nem veszem őket figyelembe, de amilyen hülye vagyok ha úgy alakul megfogom őket sajnálni. Nagyon jó a humorérzékem. Imádok beszélni és nagyon sokszor én vagyok a társaság középpontjában. Nagyon "bohókás" vagyok, ha arról van szó az utcán elkezdek énekelni vagy táncolni és nem érdekel ki mit gondol. Életem a zene imádom😍 nagyon sokat nevetek, még saját magamon is.Kb. minden érdekel. Cuki mániás vagyok imádom a cuki dolgokat. Van hogy néha kicsit hisztizek de hát ez gyárilag benne van a nőkben(nincs kivétel) de persze ez mindenkinél más erősségű nállam kicsit erősebb 😂 ja és eszméletlenül makacs is vagyok, amit én eldöntök annak úgy kell lennie(majdnem mindig). És nagyon nagy álmodozó vagyok 😊 külsőleg magas vagyok testalkatilag pont megfelelő, szép arcom van elméletileg(én nem látom)😊 de a külsőségeket nem írom ide mert azok annyira nem érdekes mivel én tudom hogy sokan szépnek látnak de a szépség relatív szóval azzal nem érnék semmit 😅

Ezt a kérdést NEM párkapcsolat keresés miatt írtam ki csak hogy az emberek reakciója mi az ilyen fajta emberekre mert néha nem tudom olyan furán és bizarrul tudnak nézni 😂

2017. máj. 13. 00:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
21%
#11: 15 éves kislány, keresi a helyét, ne legyönk bunkók.
2017. máj. 13. 01:02
 12/25 anonim ***** válasza:
94%

"külsőleg magas vagyok testalkatilag pont megfelelő, szép arcom van elméletileg(én nem látom)😊 de a külsőségeket nem írom ide mert azok annyira nem érdekes mivel én tudom hogy sokan szépnek látnak"

Nárcisztikus. Mivel a külsőségednek semmi köze a személyiségedhez, abszolút irreleváns volt leírni, hogy milyen szépnek tartanak. :D

Van nem egy ilyen ismerősöm, mint amilyennek leírtad magad, ez alapján, ha az én ismerősöm lennél, nekem túl sok lennél, mondjuk én már nem is tizenéves vagyok.

2017. máj. 13. 01:13
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat mindenkitől aki nem nekem állt. Teljesen igazatok van most egy személy leírás alapján nem lehet mást modani ennél, ha látnátok lehet megváltozna ez az egész mivel egy emberhez a tulajdonságain kívűl a kisugárzása és megjelenése is tesz a személyiségére(szerintem) és ezt a kérdést teljesen felesleges volt feltenni ide. Annál az embereknél kellett volna érdeklődni akik szeretnek és ismernek😂
2017. máj. 13. 01:14
 14/25 anonim ***** válasza:

Hát te tényleg sokkal szebbeket írtál neki, kedves 75%-os válaszoló.

Bocsánat, asszem' én is temperamentumos vagyok :D :D

2017. máj. 13. 01:15
 15/25 anonim ***** válasza:
A kérdező kíváncsi volt a reakciókra - ez is egy reakció, amit bármikor megkaphat a környezetében élőktől is.
2017. máj. 13. 01:31
 16/25 A kérdező kommentje:
Pontosan. Nem lehetek mindenkinek szimpi ÉS nem is akarok
2017. máj. 13. 01:33
 17/25 anonim ***** válasza:
Egyébként meg a leírtak ellenére lehetséges, hogy leülnénk beszélgetni, és lenne valami a gondolkodásmódodban, ami miatt a világ legszimpatikusabb emberévé válnál a szememben, most ezt ilyen általad leírt általánosságok alapján annyira nem lehet megmondani. Meg hát a barátaid véleménye számít úgyis. :D
2017. máj. 13. 01:35
 18/25 anonim ***** válasza:

Kicsit írhatnál arról, pontosan miért találnak páran különlegesnek.

Mert abban, amit leírtál, semmi kirívó nincs, ezek normális, a korodnak megfelelő viselkedésjegyek. A megfogalmazásod alapján jóindulatú, szerethető személynek tűnsz.

2017. máj. 13. 05:19
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Véleményt tényleg nem igazán tudok mondani úgy, hogy nem ismerlek, viszont lenne pér tanácsom:

"Kb. mindenkivel kedves vagyok de vannak emberek akik annyi fájdalmat okoztak hogy velük nagyon nehéz inkább ezért nem veszem őket figyelembe, de amilyen hülye vagyok ha úgy alakul megfogom őket sajnálni."

Ezt én nem tartom rossz dolognak, szerintem bárkinek meg lehet bocsátani!

"Van hogy néha kicsit hisztizek de hát ez gyárilag benne van a nőkben(nincs kivétel) de persze ez mindenkinél más erősségű nállam kicsit erősebb"

Ezt felejtsd el, nincs benne senkiben "gyárilag". Ha valami komolyabb helyzetben kezdesz el hisztizni, maximum elkönyvelnek egy h*lye p*csának, semmit nem érsz el vele.

"ja és eszméletlenül makacs is vagyok, amit én eldöntök annak úgy kell lennie(majdnem mindig)"

Ez nem baj, de próbáld meg megtalálni azokat az embereket, akiknek hajlandó vagy meghallgatni a véleményét, pl. szülők, nagyszülők, közeli barátok. Nem kell mindig megfogadni a tanácsokat, elég, ha meghallgatod őket. Nem jó, ha mindig csak a saját fejed után mész.

19/L

2017. máj. 13. 08:28
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

"Van hogy néha kicsit hisztizek de hát ez gyárilag benne van a nőkben(nincs kivétel)"

Nincs olyan, hogy valami "gyárilag" benne van valakiben, mint ahogy "tipikus nő" sincs. Ne fogd arra, hogy nő vagy, ergo mosod kezeidet, ez nem is a te hibád. Vállald ezt is, ne csak azt, hogy vidám vagy, meg jó humorú, stb.

Lehet olyan válaszra vársz, hogy igazán különleges és értékes belsővel rendelkezel, meg te vagy a „fény az éjszakában”, de igazából egy tök átlagos 15 éves lánynak tűnsz. Abban igazad van, hogy ennyiből nem lehet megismerni valakit, így igazából bővebb véleményt se akarok mondani. A vidámságodat és a jó humorodat próbáld megtartani, a többi meg majd úgyis alakul, formálódik az évek során. :)

21/L

2017. máj. 13. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!