Miért nem érek, vagy fejlődik a személyiségem?
Figyelt kérdés
nem tudom melyik van velem a fentiek közül vagy lehet nem is ezekről van szó.Megbuktam tavaly és ugye fiatalabbakkoz kerültem, a régi osztályombol vagy aki abból a korosztályból van mindenki tovább fejlődőtt , megváltozott nagyobb képben felnőttebbeb látja a a világot sokkal leszaromabbak érettebnek tűnnek , gondolom azért is mert hogy lejjeb ment a mércém a fiatalabbak közt , a régebbieket meg nem látom olyan gyakran és ezért tűnik hogy sokat valtoznak.Mint amikor kisebb koromban láttam a tinédzsereket , úgy látom a korosztályomat, de én meg ilyen kis félénk kisfiú lettem közben , megváltoztam ezek között az emberek között.Az is jellemző volt rám mindig hogy átvettem mások nézeteit nem a saját véleményem volt meg hanem automatiukusan felvettem az ő "látásukat" ami nem mindig a leghelyesebb.Meg sokan mondták hogy ideje lenne felnőnöm. Hogy lássak a saját szememmel hogy legyenek meg a saját gondolataim véleményem? Hogyan érjem el a saját szintemet?2016. júl. 29. 21:44
1/1 anonim válasza:
Ilyen vagy, lassan fejlődő. Rajtad kívül van még sok ilyen ezer ember, én sem érzem magamon, hogy fejlődnék.. Viszont engem is elszomorít, mikor látom, hogy mások milyen szépen fejlődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!