Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Butaság piszkálni egy 26 éves...

Butaság piszkálni egy 26 éves csajt azért, mert nem vallja be hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Egy munkahelyen dolgozunk, nem régiben jött úgy fél éve, azóta ismerjük egymást, sokat segítettem neki a kezdetekben, mindig a sarkában voltam, de nem hajtottam rá, persze tetszett első látásra de mondom biztos nem én vagyok az esete. 2 hónap után már kezdett felbátorodni, csipkelődött ha mögöttem volt akkor megbökte az oldalam stb, ha pár méterre vagyunk egymástól akkor mosolygunk, tegnap megkérdeztem egy ilyen nevetgélés után hogy nem tudom mire vélni ezeket a megnyilvánulásokat, majd rákérdeztem bejövök-e, elmosolyodott majd nem tudta hova fordítsa a fejét, én pedig annyit mondtam rá hogy ezt vehetem igennek.

Azóta választ nem kaptam rá, de engem bosszant mert ez olyan tini viselkedés. Most akkor hogy csókolnám meg, hogy feküdnénk le először?

24F

2017. máj. 6. 19:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azt megcáfolnám hogy idősnek érzi magát egy ilyen korú nő, némelyik 35 éves vagy közel 40, olyanok mond hogy csak hallgatok.
2017. máj. 6. 20:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Na, most azért álljunk meg egy pillanatra. Szóval a saját elmondásod szerint eddig olyan nőid voltak, hogy mondtad neki, hogy szép vagy, és már fogtad is a seggét. Most meg találkoztál egy olyannal, aki nem engedi ezt meg, és ha nyíltan rákérdezel, hogy tetszel-e neki (ami sok nőnél eléggé nem pálya), nem felel, és te erre azt mondod, hogy úgy viselkedik, mint egy tini?

Uh... ez fájt. A valóság az, hogy Ő úgy viselkedik, mint egy nő, mert egy igazi nőnek udvarolni kell, és nem úgy megy, hogy megmondod neki, hogy "de jó a segged", és máris smárol és fekszik le veled... Ébredj már fel. Te viselkedsz úgy, mint valami 16 éves kis kamasz, aki még csak ott tart, hogy fogdossa a melleket és a seggeket, és azt hiszi, hogy ez a nőzés.

Én úgy látom, hogy találkoztál egy rendes nővel, akinek több kell ennél, és többet is érdemel, és neked fogalmad sincs, hogy mit tegyél, de te még csak rá sem jössz erre, hanem benne keresed a hibát, miközben az benned van.

Szerintem hagyjad ezt a lányt, és inkább keress magadnak olyat, aki egyből smárol veled, ha elkezded fogdosni a hátsóját. Az ilyen való neked, nem rendes lány.

2017. máj. 7. 00:25
 13/14 anonim ***** válasza:
29%
Én a helyedben szétroncsolnám a hüvelyét a farkammal.
2017. máj. 7. 00:56
 14/14 anonim ***** válasza:

11: Tehát úgy érzed, vannak olyan nők, akik kezdeményeznek, és meg vagy lőve, ha valaki nem.

Szóval ha akarsz tőle valamit, neked kell szólnod.

Mondd szépen: "Teccő, he! Kő kóla?"

:))

Amit az idősebbek neked mondanak, ami neked bejövős, mondd azt ennek a lánynak!:)

2017. máj. 7. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!