Butaság piszkálni egy 26 éves csajt azért, mert nem vallja be hogy tetszem neki?
Egy munkahelyen dolgozunk, nem régiben jött úgy fél éve, azóta ismerjük egymást, sokat segítettem neki a kezdetekben, mindig a sarkában voltam, de nem hajtottam rá, persze tetszett első látásra de mondom biztos nem én vagyok az esete. 2 hónap után már kezdett felbátorodni, csipkelődött ha mögöttem volt akkor megbökte az oldalam stb, ha pár méterre vagyunk egymástól akkor mosolygunk, tegnap megkérdeztem egy ilyen nevetgélés után hogy nem tudom mire vélni ezeket a megnyilvánulásokat, majd rákérdeztem bejövök-e, elmosolyodott majd nem tudta hova fordítsa a fejét, én pedig annyit mondtam rá hogy ezt vehetem igennek.
Azóta választ nem kaptam rá, de engem bosszant mert ez olyan tini viselkedés. Most akkor hogy csókolnám meg, hogy feküdnénk le először?
24F
LOL :D
"Most akkor hogy csókolnám meg, hogy feküdnénk le először?"
Ha bevallja egyből csókolod és le is fekteted ott helyben a kövön a munkahelyen ? :D
Nyilván nem, csak én megszoktam hogy ilyen nagy munkahelyen intim dolgokról is kérdezem azt akin látom hogy nem fordulna sarkon az irodába :D
Tehát Ő sem egy csendes típus, de ha már az elején így megy, mi lenne később?
1. Elmész bemutatkozni a szülőkhöz.
2. Megkéred a kezét gyűrűvel.
3. Igent mond.
4. Megszervezed az esküvőt és a nászutat.
5. Összeházadostok, elutaztok.
6. Megcsókolod, lefeküsztök.
Eddig olyanokkal kerültem kapcsolatba, akik előtt megkérdezhettem hogy megfoghatom a segged? Gondolhatod milyeneket vonzok be :)
"Azóta választ nem kaptam rá, de engem bosszant mert ez olyan tini viselkedés."
Szerinted csak a lány viselkedése "tinis"?
Cserélj tükröt!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!