Mit jelent, ha valaki műszaki beállítottságú?
Építészmérnök vagyok. Érdekes szak, nem kimondottan humán és nem is kimondottan reál beállítású a dolog. Igazából én pont ezért szeretem, mert igencsak sokrétű.
Egyébként 15 évesként még felesleges ezen aggódnod. Ha érettségikor is így gondolod, hogy ez akarsz lenni, akkor irány a magasépítő technikusi és ott majd jobban megismered a szakmát és megtudod, hogy valóban érdekel-e. Én is így csináltam és nekem bejött.
Mellesleg mint minden mérnöki szakhoz, ehhez sem a lexikális tudás, hanem a problémamegoldó képesség fontos. A többit pedig úgyis megtanulja az ember az egyetemen, vagy a munkában később.. Arra viszont készülj, hogy pokolian sokat kell rajzolni, makettezni és esetleg festeni is. Szóval ha ez nem megy, akkor lehet, hogy mégsem célszerű próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!