Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek! Imponál, vagy derogál, ha egy egyébként műszaki beállítottságú pasi "lefőz" titeket?
én olyan sokoldalú vagyok, hogy az már majdnem gömb! :P
Szakácskönyvből ritkán főzök, de igen, néha olvasgatok recepteket, ihletet gyűjtve! :)
Az építőmérnök lányt pedig szívesen megismerném, kár, hogy nem fogom... :D
igazából az számít, a hétköznapokban mit csinálsz és milyen a hangulatod.
én is szeretek a természetbe járni, vagy valahova elmenni zenét hallgatni, társasjátékokat játszani, hangszeren játszani, sportolni, olvasni, táncolni, rajzolgatni, barátokkal találkozni, néha takarítani is jól esik, egész ritkán meg főzni.
valójában viszont mostanában leterhel a munka, kedvetlen vagyok, megjött az ősz, alvásra és beszélgetésre vágyom legjobban.
Imponál. Nekem elég furcsa viszonyom van a főzéssel. Egyrészt tök jó dolognak tartom, irigylem azokat, akik élvezettel tudnak jobbnál jobb kajákat csinálni. Főzőműsorokat is szeretek nézni, olyankor totál belelkesülök és tervezgetem, hogy "na majd én is". Aztán a megvalósításig sosem jutok el:D Nem halok éhen, ha nem főz rám senki, egészen ehető dolgokat sikerül gyártanom, de kicsit nyűgnek érzem a dolgot.
A párom viszont szeret és tud is főzni. Én mindig túlstresszelem az egészet, ő meg csak összedob pár dolgot, ami épp eszébe jut, és isteni lesz a végeredmény. Én ezt imádom benne, egyáltalán nem esik szarul, hogy jobban főz, mint én:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!