Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek! Imponál, vagy derogál, ha egy egyébként műszaki beállítottságú pasi "lefőz" titeket?
Nem igazán érdekel. Abból a szempontból jó, hogy én pl kifejezetten utálok főzni, úgyhogy várhat meleg vacsival, ha későn érek haza, egyébként nem érdekel.
Miért lényeges, hogy műszaki beállítottságú?
inkább imponál. de főleg akkor ha élvezettel csinálja. nem azért mert épp nincs vacsora és gyorsan csinál valami ehetőt.
Egyébként csak egyszer volt ilyenben részem. Bár nem műszaki, hanem orvosi beállítottságú volt a férfi, de nem néztem volna ki belőle hogy ilyet is tud. Mivel nem magyar ezért a saját nemzeti ételéből csinált egyet. Ami alapból is finom volt, de olyan szakszerűen, precízen de mégis természetesen készített mindent, szakácskönyv nélkül, hogy azonnal "beleszerettem". Hihetetlen vonzó volt. :D
Persze az is plusz pont ha egyáltalán könyvből próbálkozik valaki, de szerintem még egy ilyen látványban nem lesz részem mint akkor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!