Milyen ajándékot adnátok egy autóbolond, műszaki beállítottságú két és fél,3 éves gyereknek? (lehetőleg megfizethető áron)
Unokaöcsém imádja a kocsikat, a kereket, csendes, aranyos kis gyerek, de a szülei azt mondták, hogy annyi autója van a kis srácnak, mint a szemét, így ne adjuk azt neki. Valami olyan ajándék kéne, ami lefoglalja őt, leül vele a szobában és szépen eljátszik vele és fejleszti is a képességeit, és lehetőleg nem sodor az ajándék anyagi csődbe. Nem fogok hazudni, nem annyira értek a gyerekekhez, azt meg pláne nem tudom, hogy mi a mostani felhozatal, majd körbenézek pár baba és játékboltban, de talán itt tudnátok javasolni pár jó ötletet.
Előre is nagyon köszönöm.
Írd be google képkeresőbe, hogy fémépítő. Régi fajta játék, de talán még most is van a boltokban. (Vagyis remélem, mert majd mi is akarunk venni.) A képek között van traktoros is. Meg ugye szinte bármit lehet belőle építeni. Azt viszont nem tudom, hogy egy 3 éves össze tudja-e rakni és az árát sem.
Van még a tüsi építőjáték, ebből is sok mindent össze lehet rakni.
Van olyan (a nevét nem tudom), hogy kis gömbök lyukakkal, hozzá pálcika, azzal is lehet építeni.
esetleg elvinni a minipolis-ba??
ott lehet szerelni,tankolni,stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!