Szerintetek rosszul teszem, ha valakit azért nem tudok szeretni szerelemmel, mert az dohányzik?
Az utolsónak írnám, hogy leírtam az ellenérveimet. Egyszer már végignéztem, hogyan megy tönkre valaki mellettem, még egyszer nem szeretném.
Igen, lehet, hogy azért mert stresszes vagy trauma miatt, de ez sajnos nem változtat a dolgon. Ilyen alapon mindenki aki stresszes, az dohányozhatna, majdnem a világ 90%-a, ami tönkretenné a körülötte élőket, valamint a környezetet is szépen szennyezné.
5# pont az ilyen emberek hozzáállása miatt van az, hogy a dohányosok nagy része nem is akar leszokni.
De bezzeg azzal lefogadom semmi bajod nincs, ha valakinek muszáj minden hétvégén berúgni, ugye?
7: Nem bajom van vele, hanem nem kezdhetek vele szerelmi kapcsolatot, mert neki már van szerelme.
Nem dohányzást mondtam, hanem szenvedélybetegséget, minden szenvedélybetegség ugyanaz az érzelmi mechanizmus szerelmileg.
7: "5# pont az ilyen emberek hozzáállása miatt van az, hogy a dohányosok nagy része nem is akar leszokni. "
Igen, a nemdohányzók az okai annak, hogy dohányzol. Tudjuk.
Szerintünk meg a dohányzók az okai annak, hogy a nemdohányzók passzív dohányzásra kényszerülnek.
Mégis hogy akarnál közeli testi kapcsolatot valakivel, aki 5 méteres távolságból is kiköpi a tüdejét tőled, meg kihányja a belét a szagodtól?
Nem, olyat szeretsz amilyet akarsz. Mivel neked "ez" a kifogásod, így az illető akármit is tesz ami jó, mindig fogsz tudni rajta találni fogást, tehát nem kell ilyet keresned, mert nem kell tönkretenni az illető életét. Olyat kell keresni, aki "neked" megfelel.
(Egy nem dohányos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!