Az baj ha az ember nem dohányzik?
17/F Sziasztok! Baráti körömben mindenki dohányzik. És mindig kérdik hogy én miért nem dohányzok, meg tök jó... És én annyit mondok, hogy sportolok. (vízilabda) És ezért
le is szoktak húhogni. :D
egyáltalán nem baj, én se dohányzok az én barátaim is ezzel jönnek hogy miért nem :D
15/L
25/F
én sem dohányzok, max néha buliba 1-2 szál azt ennyi.
drága, felesleges, büdös, nem jó.
meg sok helyen nem lehet, ha meg függő leszel az gáz.
jobb nélküle. szívni gázabb.
Manapsag mar ultragaz ha valaki dohanyzik.
Csak a hulyek cigiznek, nyugodtan megmondhatod nekik hogy te nem vagy hulye.
"mert nem akarok elpusztulni" válaszold ezt. persze most hatalmas poén, nagyon menő, hogy füstöl valami a szádban, aláírom, hogy még az ízét is lehet élvezni, de 20-30 év dohányzás annyira megnöveli a tüdőrák kialakulásának kockázatét, hogy 40-50 évesen gyönyörűen bele lehet halni... ha nem dohányzol nagyobb az esély rá, hogy valaha nyugdíjas leszel :D
meg igaz teljesen, hogy sportot is sokkal kevésbé bírja az ember, ha dohányzik...
nem beszélve arról, hogy nagyon büdös lesz tőle az ember keze, szája, ruhája... és ezt lehet, hogy ő maga nem érzékeli, sőt megszokja, de a nemdohányos kívülállóban nagyon rossz benyomást kelthet.... és ha az az illető egy jó csaj, akkor mindjárt sajnálnák a barátaid is....
és persze elég drága mulatság is... 1000 forint alatt nem nagyon van már dobozos cigi.... ha azzal számolsz, hogy naponta csak fél dobozt elszívnál, és azt a pénzt elrakod egy borítékba, akkor 1 év elteltével vehetsz egy biciklit, új tv-t, játékkonzolt, új telefont, elutazhatsz pár napra külföldre, jogsira elköltheted... akármi... elég sok érv ez szerintem, hogy miért nem kell... persze mindenkinek szíve joga, hogy úgy csessze el az életét ahogy akarja, de mást nem kell belerángatni a hülyeségbe...
Na most ácsi ...
Először is, milyen buta kérdés ez ?
Másodszor pedig a dohányzás nem divat kérdése.
Én is dohányzom és ettől se vagánynak, se überfa.szamenőnek nem akarok kinézni, hanem egyszerűen csak cigizek, mert jól esik.
Az a baj veletek, hogy ti mindent divat szerint néztek.
Pár év múlva mit fogtok kérdezni ?
"Gáz, ha XY köbcenti levegő helyett YX köbcentit szívtam be ? "
Olyan buták vagytok, esküszöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!