Csak engem zavar, hogy szinte minden tini számára a film = a horrorral?
Igazából nem minden tini horrort néz csak. Pl. a szuperhősös filmek nézettsége, főleg a fiatalok terén, mérföldekre veri a horrorok nézettségét.
Ettől számukra a film nem egyenlő csak egy adott műfajjal, hanem az érdekli őket.
Nem attól lesz valami normális vagy nem normális, hogy neked tetszik e. Régenmindenjobbvót'.
"a horror akkor is minden műfajnak a legalja"
Szeretem mikor egy a témához nem értő ember próbál okoskodni.
Egyébként mire ez a nagy "fiatalozás"? Te 19 vagy, az még bőven fiatal, nem? Vagy már nyugdíjas vagy?
A horror és a vígjáték manapság a legkelendőbb a piacon, rengeteg készül belőlük, sok borzasztó, de még mindig bőven adnak még ki jó alkotásokat is.
És ezzel mi a baj? Minden korszaknak megvan a maga divatja, 40-es, 50-es években nem volt ennyi horror, helyette volt hetente film-noir, aztán 20 évvel később katasztrófafilmekből volt bőven rengeteg, és még sorolhatnám..
Még egy kötözködő kérdés, ha te már annyira felnőtt vagy és nem tartod magad a fiatalokkal egyenrangúnak, akkor miért zavar téged, hogy ők mit néznek?
Nézned kell? Nem, akkor meg?.
17/F
Aki nem teljesen idióta az nem foglalkozik a divattal, vagy legalábbis nem húzza fel magát rajta.
Egyébként igen, a szuperhősfilmek már bőven vernek mindent, szóval már a kérdésed is alaptalan.
"Értem én, hogy nyilván nem a 3 órás művészfilmek a nyerők, de a horror akkor is minden műfajnak a legalja. "
Műfaj alapján rangsorolni a filmeket, na az a legalja.
Ki mondta, hogy én már felnőtt vagy öreg lennék? A fiatalok alatt a hozzám hasonló fiatalokat értem, mit kellett volna mondanom helyette? De mindegy, már megszoktam, hogy ebben a kategóriában vannak a leggyökerebbek.
Egyébként az mire érv, hogy halálos irambant is néznek? Nem a horrorral volt a legnagyobb problémám (habár nálam ez a tapasztalat), hanem hogy ennyire elnívótlanodott a mai tinik ízlése. Hogy mit zavar engem? Hadd zavarjon már a kultúra kiveszése a mindennapi életünkből.
Az pedig, hogy a horror a filmműfajok legalja nem azt jelenti, hogy csak rossz horrorok vannak, hanem ha arányait tekintve ebből készül a legtöbb tartalmatlan, igénytelen alkotás, de ez nem is értem miért kérdés, hisz a legtöbb horrornak az ijesztgetés, a félelemkeltés a lényege, egy élmény átadása. Amivel nem is lenne baj, néha én is nézek horrort, de hogy ez az élménykeresés vette át mára a film szerepét, az szerintem igen probléma, amiről nem árt beszélni.
" de a horror akkor is minden műfajnak a legalja. Miért nem néznek már normális filmeket a fiatalok? "
Régen a Beatles volt a zene legalja, ma stílusteremtő etalon.
19 éves létedre a gondolkodásod mint egy 80 éves vaskalaposé.
Mi a "normális" film?
Az meg egyszerűen szamárság hogy a horror lenne a filmek "legalja". Ez kb. az a szint, hogy a ""sci-fi" nem értékes irodalom,a rock nem zene...". A horror egy műfaj, amelynek vannak kimagasló minőségű, művészileg is értékes remekei, és vannak csapnivaló, silány fércművei - éppen úgy, mint minden filmes műfajnak.
Ja, és nem zavar. Egyáltalán nem érdekel hogy ki mit néz, azzal foglalkozom hogy én mit nézzek.
Elnívótlanodott a mai tinik ízlése? Miért, mikor volt nívós?
"Hadd zavarjon már a kultúra kiveszése a mindennapi életünkből." Hetente hányszor mész múzeumba?
"Amivel nem is lenne baj, néha én is nézek horrort, de hogy ez az élménykeresés vette át mára a film szerepét, az szerintem igen probléma, amiről nem árt beszélni." Mi ebben a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!