Mit irigyelnek a nők egymáson?
Figyelt kérdés
Úgy értem mi ez a versengés és konkrétan mi az amire minden nő vágyik. Amiért valaki irigyelhető vagy amiért valaki irigy? A külsőtől a belső tulajdonságokig. Megtörtént eseteket, tapasztalatokat is írhattok.2017. máj. 2. 14:55
11/15 A kérdező kommentje:
Bocs, azóta ítak :D szóval utolsó előtti... ;)
2017. máj. 2. 19:09
12/15 anonim válasza:
Én is sajnos ilyen irigykedő vagyok, de nem vegyül rosszindulattal. Tudom, hogy nem tehet róla az a másik nő, hogy (természetesen) szép, de elmegy az önbizalmam mellettük :(
13/15 A kérdező kommentje:
Pedig nem attól megy el az önbizalmad mert ők szebbek, hanem mert nem vagy magabiztos, és nem attól leszel "ronda" mert más szebb, hanem mert belülről átengeded ezt látszatni. Szerintem csak önelfogadás/önfejlesztés kérdése az egész. Biztos te is szép vagy, csak bizonytalan vagy ebben :)
2017. máj. 2. 21:36
14/15 anonim válasza:
de azért valljuk be, egy hatalmas önbizalommal rendelkező ronda nő elég visszataszító szokott lenni(számomra. F.)
Bizonyos kor felett már rendben van, de fiatalabb korban...
15/15 anonim válasza:
Számomra nem. Mindenki megérdemli az önbizalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!