Fiúk, nektek bejönne egy ilyen lány? Esetleg komolyabb szándék?
Nem tagadom, magamról írok, csupán csak kiváncsiságból a fiúk izlésére vonatkozóan.
Nem kezdem el leírni a tömeget stb. Mindenkinek van szeme és remélhetőleg látása.
Nem vagyok egy közösségi tipus, de ennek ellenére nyitott vagyok, ha kell. Szeretek utazni, olvasni, sportolni, nagyokat enni, tanulni amit érdekel, kirándulni, elszinészkedni, játszani, versenyt csinálni abból, hogy melyikünk böfög vagy ereszt nagyobbat/büdösebbet (természetesen nem nyilvános helyeken). Nem szoktam minden ok nélkül inni, de ha jol esik egy sör lecsuszik lefekvés elott. Kissé rend és tisztaság mániás vagyok, de nem kapok szivbajt ha egyszer kétszer bomba robban.
Perverz vagyok, és szeretem ha dominálnak, használnak, kikötöznek például.
Elvárom, hogy egy fiu udvarias legyen, figyelmes, talpraesett, illedelmes, intelligens(mindennél jobban felizgat, nézzen ki bárhogy) és értelmes, tájékozott.
Nem vagyok rászorulva, hogy valakire mint a pioca rácuppanjak. Szivesen elvagyok napokig is egyedül.
Egyetemre készulok.
Kedvenc szinem a zöld.
Kedvelem a sötét humort.
Szeretem az állatokat.
19L
"Mi férfiak előbb a szemnek hiszünk."
A nők is. ;)
Külsőtől is függ ám. :D
Lehetsz akármilyen jó arc, meg vicces meg mittomén, ha közben annyit nyomsz egyedül, mint egy átlagos család összesen. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!