Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, nektek bejönne egy...

Fiúk, nektek bejönne egy ilyen lány? Esetleg komolyabb szándék?

Figyelt kérdés

Nem tagadom, magamról írok, csupán csak kiváncsiságból a fiúk izlésére vonatkozóan.

Nem kezdem el leírni a tömeget stb. Mindenkinek van szeme és remélhetőleg látása.

Nem vagyok egy közösségi tipus, de ennek ellenére nyitott vagyok, ha kell. Szeretek utazni, olvasni, sportolni, nagyokat enni, tanulni amit érdekel, kirándulni, elszinészkedni, játszani, versenyt csinálni abból, hogy melyikünk böfög vagy ereszt nagyobbat/büdösebbet (természetesen nem nyilvános helyeken). Nem szoktam minden ok nélkül inni, de ha jol esik egy sör lecsuszik lefekvés elott. Kissé rend és tisztaság mániás vagyok, de nem kapok szivbajt ha egyszer kétszer bomba robban.

Perverz vagyok, és szeretem ha dominálnak, használnak, kikötöznek például.

Elvárom, hogy egy fiu udvarias legyen, figyelmes, talpraesett, illedelmes, intelligens(mindennél jobban felizgat, nézzen ki bárhogy) és értelmes, tájékozott.

Nem vagyok rászorulva, hogy valakire mint a pioca rácuppanjak. Szivesen elvagyok napokig is egyedül.

Egyetemre készulok.

Kedvenc szinem a zöld.

Kedvelem a sötét humort.

Szeretem az állatokat.

19L

2017. máj. 2. 08:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nem tudnak az érzelmeim odáig sodorni, hogy miattuk irjak ide kérdést, ugyhogy nem, nem csalodottság.(:

Nem fényezésbol irkálok ide és nem is a "tömeg mint a többi" keresok kedvéért, de igen, optimista, empatikus oszinte embernek mondanak, aki elég orult dolgokat mond és tesz. Azt mondják van humorérzékem. Nem vagyok az a szende szuz lány, de szeretem betartani az értékrendbem(:

Kitalálhattad már gondolom, hogy nem, nem vagyok az.

2017. máj. 2. 09:39
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel az a baj,hogy tök általános dolgok...most ha leírom,hogy imádom a kutyàkat, pincér vagyok, de fősulira is járok, van saját keresetem, nem szorulok segítségre, kedvenc színem a narancs,fekete, kék, szeretek úszni, inni, enni, tudok főzni, én is imádom ha domináns egy pasi, vékony sportos alkat vagyok, de átlagos lány, szerintem kedves és türelmes, de csendes, szeretek barátkozni és ja van egy csomó hibám is, de arról inkább nem ejtek szót,mert te sem nagyon tetted. Basszus...szerintem ez kb nagy nulla amit írtál, sokkal több kell ahhoz,hogy valakinek felkelsd igazán őszíntén az érdeklődését és most ne várd,hogy majd komolyabban foglalkozzon veled egy értelmes férfi! Neked gondolom lehetnek elvárásaid, és mindenki ahoz igazodjon. Te így perfect vagy :D hidd el komolyabb szándék alatt senki nem fog veled dumálni. Talán "lesz ami lesz " alapon igen, de kb minden 2-dik lányra ráírhatnak itt a férfiak ezzel a szándékkal. Jár a taps!

A való életben ennél többet kell felmutatni..:D

2017. máj. 2. 09:48
 13/23 anonim ***** válasza:
69%
Mellesleg ez alapján igenis a tömeg kategória vagy és csak fényezed magad :D
2017. máj. 2. 09:50
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
Igaz ez a ki durrant nagyobbat tipusú verseny elég kiábrándítú, de ezen kívül semmi negatívum nincs?
2017. máj. 2. 10:08
 15/23 anonim ***** válasza:
Most egyszer vagy kétszer robban az a bomba? :D
2017. máj. 2. 10:10
 16/23 A kérdező kommentje:

Már hogyne lenne. Egoista, néha oktalanul féltékeny, okoskodo, gyerekes. Az oszinteség bunko oldala.

Teljesen igazad van, de ez az internet. Valoságban más, tudom, de kihangsulyoznám, hogy csak kiváncsiségbol tettem fel a kérdést. És értem én ezt a tucat témát, nincs bajom vele dobálozzon vele aki akar, de nem unalmas már mindenhova leirni?

2017. máj. 2. 10:15
 17/23 anonim ***** válasza:

ismered az 5 szeretetnyelvet? :)

ha igen, akkor mi a sorrend nálad? :)

2017. máj. 2. 10:20
 18/23 anonim ***** válasza:

"Minden 3. fiatal lány subnak hiszi magát"

Hogy lehet subnak hinnie magát valakinek? Ez szerintem baromság. Nagyon nehezen tudok olyat elképzelni, hogy valaki ezt hazudná, vagy elhitetné magával. Ha valamilyen szinten izgatja a dolog, akkor valamilyen szinten máris az. Ha meg egyáltalán nem izgatná, nem mondaná. Szerintem.

2017. máj. 2. 11:03
 19/23 anonim ***** válasza:

Valamelyest igen.

Ugyanis nagyon sokban hasonlítunk. Szinte minden, amit leírtál. :D Még a negatívak is,amiket utólag leírtál.

Egyedül ez a fingós-böfögős dolog nem tetszik, de el tudnám fogadni, nem kizáró ok.

Nekem egyedül a szex része nem tetszik, persze ez sem kizáró ok. Még tini vagy (egy 19 éves még az, csak sokan kikérik maguknak.....), de túl sok szexuális tapasztalttal rendelkezel (na meg elvárásokkal?). Sokan 19 évesen annak örülnek, ha szexelnek, de te meg azzal elégszel meg, ha kikötöznek meg használnak (pontosan mit értesz ez alatt?). Nekem nincsenek effajta vágyaim, néha inkább én lennék sub, mint dom. És itt jön a kérdésem. Képes lennél ezt elfogadni egy párkapcsolatban? Mert ha nem, akkor az nagyon sok midnent elárulna rólad, hogy ennyi különbözőség miatt eldobnál valakit. Én pl. képes lennék alkalmazkodni, lehet tetszene is a "szerep", de vajon te is tudnál alkalmazkodni? Komolyan érdekel a válaszod!

Ja, ami még nagyon tetszik: Hogy szereted az intelligenciát. Én is oda vagyok az intelligens lányokért. Nem csak vonzó és szexi,hanem alapfeltétel is nálam. Egy intelligens lány már félsiker!

(Az utolsó 3 mondatod is egyezik :D)

2017. máj. 2. 12:17
 20/23 anonim ***** válasza:

Én 2 dolgot kizáróan teljesen nyitott vagyok nőkkel kapcsolatban:

- nem szeretem a kövér nőket.

- és azt sem, ha valaki még gyermekded gondolkodású.

Ugye ennek a hátulütője, hogy mindig is az érettebb csajokhoz vonzódtam :D

23/f

2017. máj. 2. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!