Orrtúras nem ciki? Ti is szoktatok?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm a szemem előtt túrta lightosan az orrát. Nem látta, hogy látom, pedig ott ultem tőle egy méterre. Nem zavartatta magát.2017. máj. 1. 18:30
11/14 anonim válasza:
Kocsiba kell akkor nem kameràzza a trafipax vagyis nem küldi ki az orrturos csekket ..
R
12/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ciki. Szoktuk. Néha másét is.
Üdv ŘʁᴚṘꓤꞦ
13/14 anonim válasza:
"Mindenki szokta" Igen, ismered több milliárd ember szokásait. Én nem szoktam, fingani igen, természetesen, de az teljesen más kategória.
"Kit érdekel, hogy mit gondol más? Fittyet hányok az illemre, a társadalmi konvenciókra, ott túrom az orromat, ahol nekem jó. Még fingani is szoktam az utcán, nincs ebben semmi. " Jahj, 14 évesen még ez elmegy. Aztán a te fajtád szokott a legjobban sipákolni, ha valaki más is szarik a társadalmi konvenciókra és mondjuk rád keni a fikáját, vagy lefing.
14/14 anonim válasza:
Én sem másokba kenem a fikám, szomorú, hogy nem tudsz szöveget értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!