Orrtúras nem ciki? Ti is szoktatok?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm a szemem előtt túrta lightosan az orrát. Nem látta, hogy látom, pedig ott ultem tőle egy méterre. Nem zavartatta magát.2017. máj. 1. 18:30
1/14 anonim válasza:
Lehet nincs jobb hobbija... Különben is nem az a paraszt aki traktorral megy discoba, hanem aki rajta hagyja a traktoron az ekét... Szóval amíg meg nem eszi, addig nem gáz... :D
2/14 anonim válasza:
minden bizonnyal az ismerősöd egy tahó
3/14 anonim válasza:
Szerintem társaságban nem illik. Ha egyedül vagyok akkor szoktam ha elvan akadva vagy valami.
5/14 anonim válasza:
Ezt egy vattás pálcikával (fültisztító) kell elvonulva orvosolni'.
De sokat láttam már kopasz BMW-s pasasokat is "bányászni" -hát undorító!
6/14 anonim válasza:
Mindenki szokta, ahogy fingani is ,de kulturált ember ezt nem mások előtt teszi.
7/14 anonim válasza:
"Nem ciki? Ti is szoktatok?"
Igen, én is szoktam utána meg a betonra tojok. Csak úgy mellékesen megpecsételve az előzőt. Idióta.
8/14 A kérdező kommentje:
Mily ertelmes komment, azta! Most aztán megmondtad a frankót, idegbetegecske.
2017. máj. 1. 19:20
9/14 anonim válasza:
Ha, akarja, csinálja. Nekem még a gondolatára is felfordul a gyomrom.
10/14 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy mit gondol más? Fittyet hányok az illemre, a társadalmi konvenciókra, ott túrom az orromat, ahol nekem jó. Még fingani is szoktam az utcán, nincs ebben semmi.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!