Mit tegyek, hogy végre eltudjam fogadni magam? 15/L
Sajnos a tinikor erről szól. Én is nagyon önbizalomhiányos voltam akkor, pedig szép lány vagyok. Elkezdtem azokra az adottságaimra koncentrálni, amiket szeretek. Vagy gondolj csak arra, hogy milyen szerencsés vagy, hogy van 2 kezed, 2 lábad, tudsz sportolni, van látásod, hallásod...ne generálj problémát, ha nincs, inkább élvezd az életet. Öltözz csinosan, legyél ápolt, ennél többet nem tehetsz :)
21L
"állandóan egy hulladéknak hívom magam"
Előszöris erről szokj le! Ne hívd magad semminek, ne foglalkozz annyit magaddal, vagy ha mégis, akkor hív magad mondjuk okos kislánynak, vagy ilyesmi. Egész biztos, hogy igenis okos vagy, ami abból is látszik, hogy jó a helyesírásod (csak a vesszőt nem ismered :D).
Másokkal foglalkozz! Nézz körül, hogy kik élnek körülötted, és próbálj a hasznukra lenni. Ezzel tök jól elterelheted a figyelmedet a lényegtelen dolgaidról, amik eddig megkeserítették az életedet, és miközben segítesz másoknak, begyűjtesz egy csomó sikerélményt meg önbecsülést, amitől egész más színben fogod látni az életet. Nyilván nem egyik napról a másikra, de légy kitartó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!