Mit csináljak hogy eltudjam magam fogadni, és jól érezzem magam a bőrömben?
Figyelt kérdés
Nincsen párkapcsolatom, és barátaim sem. Egyedül csak a családomra számíthatok. Depressziós vagyok, és van úgy hogy napokig ki sem mozdulok itthonról. Ráadásul még kényszerbeteg is vagyok. Este gyakran érzek szorító érzést a nyakam körül, félek hogy a világon örökre egyedül maradok. L/262017. márc. 12. 18:10
1/2 anonim válasza:
nyugi nem maradsz egyedül, csak tenned kell érte :)
foglald el magad olyannal ami leköt, amit élvezettel csinálsz, vagy ha nagyon magányosnak érzed magad itt is vagy más oldalakon is tudsz beszélgetni emberekkel :)
24F
2/2 hugyosgalacsin válasza:
Ki kell magad elé tűznöd célokat, ha ez megvan akkor nem lesz időd gondolkodni azon, hogy milyen vagy meg ilyenek. Én is ezt teszem és rendkívül sok ideig meg sem fordult a fejembe negatív gondolatok magamról, mert lekötött a célom elérése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!