Rossz ember a barátnőm?
Figyelt kérdés
Ma barátnőm elmesélte, hogy régen járt egy sráccal, aki bántotta érzelmileg néha, meg csúnyán kihasználta. Szakítottak, a srácnak lett egy új nője. Később a srác felkereste barátnőmet, mondta, hogy a jelenlegi nőjevel rossz a kapcsolatuk , és hamarosan szakítani fognak, és nem-e bekülnének ki. A srác állította, hogy megváltozott stb, barátnőm meg nagyon naív volt, szeretethiányos és mondta hogy oké. Lefeküdtek egyszer. Aztán kiderült, hogy a csávónak esze ágában sincs szakítani a nőjével,csak kalandra vágyott. És a barátnőm mondta, hogy akkor menjen a francba. Rossz ember lenne emiatt a barátnőm, mert nős pasival kezdett? 25 éves a barátnőm,én meg 21/L2017. máj. 1. 01:37
11/11 anonim válasza:
A srác azt ígérte, hogy szakítani fog MAJD a barátnőjével. Ergo: Barátnője volt még és erről tudott a csaj. Tehát, részt vett egy megcsalásban.
Nyugodtan lelehet pontozni a válaszom, de ez bizony, gerinctelenség. Ha tudom, hogy valakinek van valakije, akkor nem dugok vele. Ilyen egyszerű. Tudom, manapság ez valami csodának számít...
Az meg kit érdekel, hogy a csaj naiv volt? Tudott a másik lányról és tudta, hogy együtt vannak. A történet szempontjából teljesen lényegtelen, hogy buta volt, mint egy ék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!