Rossz ember a barátnőm?
inkább csak buta és naiv...
a szeretethiány olyan dolgokra képes sarkallni amit normális állapotban nem tenne meg az ember...
24F
inkább támogasd lelkileg, ha jó barátnők vagytok, segítsd át ezen az időszakon és támogasd a pár keresésben
24F
"Attól is félek nehogy az en pasimra is ramasszon egyszer. De ha a barátnőm tényleg akkor csak nem tenné meg.."
A pasid hűségéért elsősorban a pasid felel. Ha nem bízol benne, gondold át, adott-e erre okot. Ha rámászik a barátnőd, akkor egy normális pasi visszautasítja, ha meg él a helyzettel, akkor dobd ki (még örülhetsz is, hogy a barátnőd megmutatta, milyen ember a párod).
Nekem nem tűnik egy rámászós típusnak a barátnőd. Ezt a kalandot sem ő kezdeményezte.
De ezt a kérdést nem értem. Nálam az úgymond "rossz ember" definíciója a rossz szándékú, de lehet, hogy én vagyok a hülye, amiért azt feltételezem, hogy ezzel mindenki más is így van. Mert a barátnőd a leírás alapján bármi, csak nem rossz szándékú. Hozott egy rossz döntést, részben azért is, mert félre lett vezetve. Persze megeshet, hogy emiatt majd a magukat " minden körülmények között józannak és okosnak" tartó emberek rossznak mondanák, de ezzel számomra csak azt bizonyítanák, hogy a saját önbizalmukat másokkal való összehasonlítással próbálják megszerezni.
Nem egészen értem a logikai összefüggést. Volt egy pasi, aki becsapta, és kihasználta a barátnőd naivitását, és te ebből azt a következtetést vonod le, hogy rossz ember, és lehet, hogy rá fog mászni a te pasidra. Mégis, hogy jutottál erre a következtetésre?
Elnézést kérek, de kettőtök közül te tűnsz a rosszabb embernek. Egyrészt azért, mert amikor barátnődet (az is meggondolandó, hogy ezek után lehet-e annak nevezni) megbántották, becsapták, fájdalmat okoztak neki, akkor nem azon gondolkodsz, hogy mellé kéne állni, hanem hogy ettől ő rossz ember lett, másrészt mert bizalmatlan vagy, és birtokló a barátoddal szemben.
A 8-as jól mondja. Elképesztően buta logikád van, szinte már undorító. És te vagy 21 éves..
Van 1 lány, akit átvertek, kihasználtak, ezért a lány szenvedett. A fiú röhögve átverte, hazudott neki hogy a lány lefeküdjön vele, a lány meg örült hogy végre szeretik őt és van esélye nála.
A lány az áldozat, te pedig őt látod rossz embernek. Hát gratulálok, te hatalmas nagy marha, gondolkodhatnál néha azért. A barátnőddel szakítsd meg a kapcsolatot, mert úgy látom te is ártani fogsz neki a hülyeségeddel, szegény ilyen nyomorékokkal van körülvéve.
1) nem nős
2) nem rossz ember, hanem segghülye. Tipikus nő, aki sóvárog az után, aki rosszul bánik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!