Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak köztetek olyanok, akik...

Vannak köztetek olyanok, akik direkt csak azért járnak fel a GYK-ra, mert imádnak vitázni, érveket ütköztetni?

Figyelt kérdés

Létezik ilyen embertípus - akinél ez a mozgatórugó: a vitázás(nem provokálás vagy veszekedés), hogy érveket lehet ütköztetni, másokat meggyőzni vagy éppen hagyni magát meggyőzni, mások véleményét, világlátását elolvasni... Szóval az a típus, aki akkor elégedett, ha megtalálja a neki megfelelő szellemi partnert egy vitában, és akár huzamosabb ideig is lovagolnak egy témán, persze egymást tisztelve, anyázás nélkül, míg dűlőre jutnak vele(ha egyáltalán ez sikerül).

Van köztetek tehát olyan, aki direkt emiatt jár ide? Mennyire találjátok meg a számításotokat? Találtok "partnert" ehhez? Milyen érzés egy vitában felülkerekedni, ill. alulmaradni?

2017. ápr. 30. 18:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#utolso -Na ez igaz.
2017. ápr. 30. 19:16
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem, mert itt nem képesek vitatkozni. A vita nekem olyan, hogy közben poénkodhatunk is, mert nem az a cél, hogy megsemmisítsd a másikat.

De sokan gondolnak valamit, aztán azt tényként adják elő, és a végén üvöltik, hogy "de az ég akkor is lila!!!"

2017. ápr. 30. 19:17
 13/18 anonim ***** válasza:
56%

Az a baj, hogy itt nagyon nehéz olyan valakit találni, akivel érdemes vitába szállni. A legtöbben nem tudnak vitatkozni, nekik az a vitatkozás, hogy a másikat anyázzák. Nagyon kevés az értelmes ember, aki észérveket képes felhozni, hogy alátámassza az igazát. Szóval, már megtanultam, hogy nem érdemes itt vitába szállni a legtöbbször, mert egyszerűen nem alkalmas rá a másik fél.

21L

2017. ápr. 30. 19:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen, ez is benne van, kultúrált vita, mások véleményének megismerése...de a humort is beleviszem és mint téma szexualitás nagyon érdekel, mind emberi, társadalmi és kvázi tudományos téma...és talán segíteninis tudok:-))
2017. ápr. 30. 19:36
 15/18 anonim ***** válasza:

Öncélú dolognak tartom, tehát feleslegesnek tartom pont és csak a vita kedvéért vitázni.

Összetett, alapvetően kiegyenlített jellem vagyok.

Ha úgy adódik vitázom, főleg ha a másik indítja a vitát.

Az igazság az egyik fő motivációt tényező számomra.

A játszmázás fáraszt.

A térítést se kedvelem.

2017. ápr. 30. 19:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Vitázni, érvelni, egy vicc oldalon?
2017. ápr. 30. 20:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Szeretek vitázni, de nem ezért járok fel. A gyk felhasználók többsége alkalmatlan egy komoly vitára.
2017. máj. 1. 01:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Csak olyan témában állok le vitázni, amiben biztos vagyok, hogy ismerem az összefüggéseit. Ott viszont érvelek a végtelenségig, ha bele megyek a témába.

Aki nem ismer eléggé egy adott témát, az nem is tud érdemben kiállni mellette, csak mellé beszél.

Amikor valaki anyázik, arra csak annyit érdemes mondani, hogy "legalább bemutatkoztál. Nálad ez a legnyomósabb érv. :D" ...és jól kinevetem. Ha ő esetleg nem is ért, a többiek már tudják hova tegyék.

2017. máj. 1. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!