Hogyan tudnék segíteni egy depressziós lánynak?
Elkezdtem neten beszélgetni egy 14 éves csajjal, vagdossa magát, voltak öngyilkossági kísérletei stb.
A lényeg, hogy nincs minden rendben nála/vele.
Nagyon aranyos és valamiért olyan szívesen segítenék neki, de egyszerűen nem tudom hogy hogyan.
Tudom milyen érzés, amit most ő érez és olyankor bárki bármit mond (főleg egy random netes srác), semmivel nem tud segíteni..
Szülei tudnak a gondjairól, de nem nagyon tesznek semmit. (A csaj biztos, hogy létezik, tehát nem egy 60 éves hapsival beszélgetek. :D)
A gáz az, hogy úgy érzem mintha kezdenék beleszeretni, ami egyrészt érthetetlen, másrészt veszélyes.
Hogyan/mivel segítsek neki? Inkább biztassam, vagy adjak neki "fejmosást"? Fogalmam sincs melyikkel járna jobban.
17/F
Szia! :D gondolom bír téged... :) mondd neki, hogy ha nem hagyja abba akkor bajok lesznek, netán nem fogsz vele barátkozni...vagy mondthatod, hogy valamit érzel iránta, csak így szar mert ezek szerint "te nem"...-mondod te... ;) hátha ekkor miattad, hogy megkaphasson abbahagyja ezt a hülyeséget amit csinál..;)
Remélem segítettem;)))
"Szülei tudnak a gondjairól, de nem nagyon tesznek semmit."
Komolyan, milyen szülő az ilyen? Aztán majd sírnak, ha a gyerekük temetésére kell menni! Az ilyen b..rom ember minek csinál egyáltalán gyereket?
A gyerekkel foglalkozni illik, és ha bajba kerül és problémája van, akkor segíteni kéne neki.
Szerintem célszerű elvinned egy szakemberhez, ezen a súlyos eseten már csak ő tud segíteni.
A csaj szerintem súlyos önbizalom hiányban és szeretetéhségben is szenved. Óvni és vigyázni kell rá.
Semmi esetre se fedd meg, ő beteg, neki segítségre van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!