Bejönne egy ilyen csaj, fiúk?
Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van, és már elegetek van belőle. De azért felteszem. A bunkó válaszokat egszerűen ignorálom :D
Szóval... A legfontosabb, ami (szerintem) a legrosszabb is egyben, hogy 170 cm vagyok. Arcról nemigen tudok mit mondani, átlagos. A szememet nagyon szeretem, olyan zöldesbarna, bnőim azt mondják olyan mint valami macskaszem (?) :D Bár tudom, hogy ez nem nagyon szempont :D
Hajam hosszú, barna. Elég sportos alkatom van, semmiképp nem duci.
Belső... hát, tudok félős is lenni, de ha olyan a hangulatom, előjön a vagány énem. Nem mondom, hogy "okos" vagyok (főleg, hogy ez szubjektív), de azért nem vagyok az a tipikus 0 IQ-s rib.nc. Néha hajlamos vagyok okoskodni :D
Tudom, hogy kép nélkül nehéz, mégis, ha van véleményetek, légyszi írjátok meg. Akár negatív is lehet, csak ne kezdjünk itt bunkózni. Leginkább a magasság miatt kérdezem. 14/L
Ígyvan,írhatnánk hogy bejössz,aztán meg kiderül hogy 1 bányarém.
Amúgy semmi extra,minden 2.lány ilyen.
magasság tökéletes... és sportos is... barna hajú...
Ide veled. :D
#56 és 57 Semmi bajom a válaszoddal. Remélem igazad van :)
(Amúgy ne vedd magadra, de a lesz, egy sz :D)
Igen, a szememet szeretem :)
Jaj, ês köszi a 10/10- et, bár sosem szerettem amikor pontozzák a lányokat
De persze, a fiúk mindig ezt csinálják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!