Bejönne egy ilyen csaj, fiúk?
Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van, és már elegetek van belőle. De azért felteszem. A bunkó válaszokat egszerűen ignorálom :D
Szóval... A legfontosabb, ami (szerintem) a legrosszabb is egyben, hogy 170 cm vagyok. Arcról nemigen tudok mit mondani, átlagos. A szememet nagyon szeretem, olyan zöldesbarna, bnőim azt mondják olyan mint valami macskaszem (?) :D Bár tudom, hogy ez nem nagyon szempont :D
Hajam hosszú, barna. Elég sportos alkatom van, semmiképp nem duci.
Belső... hát, tudok félős is lenni, de ha olyan a hangulatom, előjön a vagány énem. Nem mondom, hogy "okos" vagyok (főleg, hogy ez szubjektív), de azért nem vagyok az a tipikus 0 IQ-s rib.nc. Néha hajlamos vagyok okoskodni :D
Tudom, hogy kép nélkül nehéz, mégis, ha van véleményetek, légyszi írjátok meg. Akár negatív is lehet, csak ne kezdjünk itt bunkózni. Leginkább a magasság miatt kérdezem. 14/L
Cserfes 14 éves. Semmi extra, aranyos lehetsz, de az is lehet, hogy egy nagy tirpák. Élőben kéne ismerni téged.
29F
Kép nélkül semmit nem tud senki mondani.
Szóval azt mondanám, hogy..
"nem vagyok az a tipikus 0 IQ-"
De igen, mert azt hiszed ilyen semmitmondó leírásból mi tudunk neked bármit mondani.
Ignorálod a bunkókat, mert csak pozitív választ vársz..
Szóval azért jöttél ide, hogy nyalják a segged.
Buta vagy, nagyon. Ezt ignorálhatod, ettől még az maradsz.
nagyon köszi a válaszokat! Mindenkinek :)
tudom, hogy a 1700 nem lenne vészes, de még nőni is fogok valószínű. ráadásul a környezetemben majd' mindenkinél magasabb vagyok. igen, lehet benne valami, hogy a fiúk később érnek :)
utolsó drága...írtam is, hogy várok minden véleményt, csak ne legyen bunkó. te is megfogalmazhattad volna a véleményedet szebben. de mindegy is. gratulálok, sikerült beoltani egy embert gyakorin, akit nem is ismersz és semmit nem tett ellened.
na látod, mégse ignoráltam :)
De látod, te is felismered, hogy nem ismerünk, akkor mégis mi alapján mondanánk bármilyen véleményt, és pláne mennyi hitele lenne egy véleménynek, amit téged nem ismerők mondanak? Ez a kérdés tényleg egy totálisan semmitmondó, felesleges ostobaság.
De ez nem baj, kicsi vagy még, az emberek követnek el hibákat, pláne ilyen korban. Megvan a lehetőség, hogy tanulj belőle, rajtad múlik, hogy ténylegesen fogsz-e, vagy inkább bezárkózva mondogatod magadnak, hogy "ezek hülyék, nem értenek meg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!