Ay carramba! kérdése:
Körömrágás ellen valami javaslat?
Figyelt kérdés
Régóta rágom a körmeimet/bőrömet az ujjaimon/, és az ujjbütykeimet is, melyeken már valóságos bőrpáncél van.
Már kipróbáltam mindent, hónapokon keresztül használtam különféle körömre kenhető rossz ízű dolgokat, akarattal, meg mindenféle saját szerzeményű megoldással (kesztyű, ragasztószalag, stb.) is próbálkoztam már, mindeddig eredménytelenül.
Nagyjából így néz ki a kezem:
- [link]
2017. ápr. 27. 19:41
11/13 anonim válasza:
Nem tudom a nemed, meg hogy szingli vagy-e, de én egy csaj miatt ÖNAKARATBÓL szoktam le. Próbáld ki. 16/F
12/13 A kérdező kommentje:
Hát, 14 éves fiú vagyok, ha már felvetődött... Egyébként még Márciusban fogadtam az egyik osztálytársammal, hogy hamarabb leszokok mint ő, de elég rosszul áll a szénám egyelőre, és mindjárt itt a ballagás! :(
2017. jún. 5. 19:50
13/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező! 11-es vagyok. Hidd el, a fogadások szinte sz*rt sem érnek, én szmély szerint 14 évig bajlódtam ezzel és semmi nem vált be. Repertoár: gumikanál, rossz ízű kenőcs/lakk, szotyi/tökmag, leragasztás, szégyenérzet. Egyik sem vállt be. A te érdekedben mondom, nagy levegő és hajrá! Egy tippet is mondok: ha szüleid tudnak erről (szerintem biztosan tudnak), akkor kérd meg őket, hogy gyakran nézzenek rád, mert az első hét kritikus. Utánna egyre kevesebb a vágy e műveletért. Sok sikert hozzá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!