Létezhet olyan, hogy egy ember, senkinek nem vonzó szexuális téren és amúgysem kellene senkinek?
A fő kérdéseddel engem, mint embert, összefoglaltál, tökéletesen jellemeztél.
Ha bárhol párban kell dolgozni, az holtbiztos, hogy nekem nem jut pár, de ha jut - csakis, mert páros számú ember van -, csak szájhúzva fogadja el a sorsát az adott ember. Ha elsétálok valaki mellett, félreáll - az undortól. A fiúk jobb esetben csak lenézően néznek rám, rosszabbik esetben megjegyzéseket tesznek arra, hogy milyen béna/ronda/h.lye vagyok. Igazuk is van: tényleg nem vagyok jó semmiben, és még az arcom se szép.
Senki se kedvel, egy árva barátom sincs, de még olyan haver-félém se. Képtelen vagyok bármilyen társaságba beilleszkedni.
A magányomról csak az olvasással tudom elterelni valamelyest a figyelmemet. Tök egyedül vagyok.
Nem kellek senkinek, nem is fogok kelleni és ennél ocsmányabb érzés nincs is.
ha nő az illető akkor nincs ilyen..
Társkeresőn a 200kg-os fogatlan cigány asszonyra is ráír valaki!
Igazából mindenki vonzó vkinek, csak aki olyan, ritkán jön össze. Pl én beteg vagyok férfi, 2 lánynak is tetszettem, igaz nem jártunk, de még én is betegen volt akinek bejöttem.
Igaz nekem se könnyű a párkeresés, ha nem jár vki tömegbe nem valószínű, hogy talál párt magának akár milyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!