Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezhet olyan, hogy egy...

Létezhet olyan, hogy egy ember, senkinek nem vonzó szexuális téren és amúgysem kellene senkinek?

Figyelt kérdés
Mert én ilyennek érzem magam, semmi vonzót nem látok magamon, nem is igazolta a környezetem egyszer sem, hogy jól nézek ki. Eddig még nem volt belém senki szerelmes, nem mondott senki olyat, hogy pffu de jól nézel ki, max annyit, hogy "jaj milyen jó a ruhád, meg milyen jól öltözöl".. hát ezekkel szerintem nem sokra megyek.... sokat nem érek azzal, szerintem, hogy próbálok mindig jól kinézni, de a francnak se kellek.. Komolyan nem tudom mi a taszitó az embereknek... a legjobb barátnőm, meg a szüleim azt mondták, hogy a gondolkodásommal van baj, túl negativ vagyok...de könyörgöm, milyen legyek, mikor senki, de senki nem mutat felém érdeklődést... 18/L

2017. ápr. 27. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
18%
ha negativista vagy nem termelodik a feromon es nem vonzod a szukakat. legy pozitiv.
2017. ápr. 27. 16:28
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Én 16 évesen éreztem úgy magam mint te, mindenkinek a barátnőim tetszettek inkább, nekem még nem volt soha senkim, az osztályban rajtam kívül már mindenkinek. De valóban a gondolkodásoddal lehet baj, mert az önbizalomhiány meglátszik a kisugárzásodon. Amíg nem jöttem össze az első barátommal(aki azóta a férjem), sosem mentem ki az utcára smink nélkül még a boltig sem, aztán amikor ő dicsért smink nélkül is, kezdett megjönni az önbizalmam, már nem sminkeltem minden egyes nap, magabiztosabb lettem, és azóta smink nélkül is megdicsérnek hogy szép vagyok (persze nem lettem tökéletes, most sem lát mindenki szépnek, de egy átlagos nőnek igen) Szóval fel a fejjel, találd meg magadban a szépséget, legyél magabiztosabb, és akkor mások számára is vonzóbb leszel! :)
2017. ápr. 27. 16:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Nos, vannak napok mikor jobban érzem magam és nem törődök ezzel, de van mikor hirtelen előjön és csak ezen tudok agyalni. Nem értem ha dicsérnek, akkor mégis mi nem lehet a vonzó. Ezek a szerint, csak a kisugrázásommal van baj. Voltam már kétszer is szerelmes, de mind a ketten csak a barátot látták bennem, igaz, hogy nem tudták, hogy vonzódom hozzájuk, de nem is lett volna értelme megmondani. Tudom, hogy lány is kezdeményezhet, de én nagyon félek a csalódástól, nem akarok még jobban összetörni.
2017. ápr. 27. 16:39
 4/10 anonim ***** válasza:

A fő kérdéseddel engem, mint embert, összefoglaltál, tökéletesen jellemeztél.

Ha bárhol párban kell dolgozni, az holtbiztos, hogy nekem nem jut pár, de ha jut - csakis, mert páros számú ember van -, csak szájhúzva fogadja el a sorsát az adott ember. Ha elsétálok valaki mellett, félreáll - az undortól. A fiúk jobb esetben csak lenézően néznek rám, rosszabbik esetben megjegyzéseket tesznek arra, hogy milyen béna/ronda/h.lye vagyok. Igazuk is van: tényleg nem vagyok jó semmiben, és még az arcom se szép.

Senki se kedvel, egy árva barátom sincs, de még olyan haver-félém se. Képtelen vagyok bármilyen társaságba beilleszkedni.

A magányomról csak az olvasással tudom elterelni valamelyest a figyelmemet. Tök egyedül vagyok.

Nem kellek senkinek, nem is fogok kelleni és ennél ocsmányabb érzés nincs is.

2017. ápr. 27. 16:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Megértelek. De biztos vagyon benne, hogy nem vagy csúnya, mint amilyenek leirtad magad. Akik meg fujjognak, azok gyerekesek, szánalmasak, el kellene ásni őket.. Azonban tudom és igazságtalan, hogy egyesek miért jár ki a boldogság, miért élvezheti azt, hogy kell valakinek, figyelnek rá, akarják őt, mások meg nem? Olya jó volna egyszer hallani valakitől, hogy na igen én rád vártam, téged akartalak, hogy halljam a szájából, hogy szeret. Mindenkitől csak azt hallgatom ,hogy ez a fiú irt rá FACEBOOKON -_- az a fiú irt rá, ez a fiú akar vele járni, jaj a párjával milyen boldogok, meg mit tudom én. Nekem pedig ebből már elegem van.
2017. ápr. 27. 16:44
 6/10 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Háát mielőtt megváltozott volna a hozzáállásom saját magamhoz, volt hogy kinevettek az utcán pár hülye lány hogy jajj hogy néz ez ki csak mert épp rossz passzban voltam. Szerintem ez leginkább belülről jön, és tényleg a kisugárzásod a gond. Tudom milyen mikor aki tetszik neked nem úgy tekint rád, de ha viszonozzák az érzéseidet akkor jön majd az igazi szerelem ne aggódj biztos van akinek tetszel csak nem tudsz róla. Kitartást! ;)
2017. ápr. 27. 16:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Nagyon szivesen megnézném lányok hogy hogy is néztek ki, mert akiket ilyeneket láttam innen nem volt velük semmi baj. Amugy a kérdésre válaszolva mindenkinek van valaki a nagy világban, csak meg kell találni (Sőt több valaki is). Én is huszon évig éltem ilyen letargiában, aztán nagyon belefátadtam de valahogy összejött valaki, akivel tudtam az önképemen változtatni. (pedig átlagosan néztem ki egész életemben, de a gondolkodás meg a kisugárzás nem voltak jók). Ès azóta boldogabb vagyok és jobban érzem magam a bőrömben. Már csak a többi lelkibajommal kellene kezdenem valamit, és még a végén megemberesednék :) F/24
2017. ápr. 27. 17:18
 8/10 anonim ***** válasza:

ha nő az illető akkor nincs ilyen..

Társkeresőn a 200kg-os fogatlan cigány asszonyra is ráír valaki!

2017. ápr. 27. 18:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Igazából mindenki vonzó vkinek, csak aki olyan, ritkán jön össze. Pl én beteg vagyok férfi, 2 lánynak is tetszettem, igaz nem jártunk, de még én is betegen volt akinek bejöttem.

Igaz nekem se könnyű a párkeresés, ha nem jár vki tömegbe nem valószínű, hogy talál párt magának akár milyen is.

2017. ápr. 27. 19:25
 10/10 anonim ***** válasza:
#8 - te vagy az Józsi? :-D
2017. ápr. 27. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!