Milyennek kellene lennie egy 21. századi nőnek?
Szerintem valamit nagyon félre értesz. 100 éve még tényleg csak a haszon számított, a nők kerestek valakit akik eltarják, megvédik őker stb.
Ma már a legtöbb nő talpraesett, iskolázott, jól keres. Tehát semmi szüksége nincs eltartatni magát egy olyan pasival aki nem való neki. Ahogy Bridget Jones írta pasi aki nem alkoholista, munkamániás, agresszív, perverz, munkakerülő stb.. olvasd el a könyvet ott le van írva az összes.
"A kommunizmusban a paplan alatt szexeltek majdhogynem csukott szemmel."
Pff. Te még tényleg soha nem voltál nővel?
Ne keverd össze a közerkölcsöt a négy fal közötti szexszel. A nők ugyanúgy szexeltek akkor is, mint most, az teljesen más kérdés, hogy az a világ nem volt olyan szabados, mint a mai, és nem beszéltek róla olyan nyíltan, illetve a médiában, közbeszédben stb. sem volt olyan nyílt téma a szexualitás, mint ma. De ettől még mindenkinek ugyanúgy voltak nemi vágyai, és ugyanúgy kiélték ezeket, mint ma... Úgyhogy ne beszélj már zöldségeket össze-vissza, az első mondatodban már bukik a hülyeséged.
Amúgy te tényleg egy tehetséges troll vagy, vagy pedig egy hímsoviniszta, frusztrált, szűz elmebeteg, akinek nem jutott nő a nárcisztikus, visszataszító jelleme miatt, és ezért a gyengébbik nemet okolja, ráadásul mindenkit egy kalap alá veszel és általánosítasz. Ilyen esetben fordulj szakemberhez, mert ha komolyan gondolod, amiket itt írsz, akkor veled tényleg komoly baj van.
De remélem, inkább csak egy troll vagy, amit egyébként az is erősít, hogy jópár hónapja írod ki ide a hülyeségeidet, igazából mindig ugyanazt, csak másképp megfogalmazva. Az is látszik, hogy nem kérdezni akarsz (itt sem tudom, igazából mit kérdezel), hanem inkább kijelentéseket teszel, hogy az embereket idegeljed, és élvezkedsz azon, hogy felkapják a vizet a marhaságaidon. Ezek jó troll adottságok... :)
Aha. Szóval semmit sem tudsz reagálni arra, amit írtam, és előveszed a személyeskedő kártyát. Értem.
Nincs több kérdésem.
(Jah, és nálam nincsenek ilyen beteg kategóriák, hogy "bombanő", köszönöm, számomra az egyetlen nő a barátnőm, és nála nem ismerek jobb nőt, és tökéletesebbet számomra. Nem fogok 5 vagy 10 embert hozni, mert más párkapcsolata engem nem érdekel, és nem kilóra mérem a nőket, hogy ez bombanő, amaz meg nem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!