Nekem fiú létemre nagyon tetszett a Vaiana amit a húgommal néztünk meg a moziban, és mióta megvan DVD-n azóta többet nézte meg mint a húgom. Gáz? A húgom elmondta a barátnőinek és kinevettek. De nem gúnyosan, de szarul esett.18f
Hm. Dalos részek között, a How far I'll go és a You1re welcome. :D
Igazából bármelyik jelenet, ahol Moana ellent mond bérkinek, hogy ő megmutatja, hogy az illető téved.
Neked?
i am Moana és a you're welcome :D Maui nagyon jó ott XD de még a shiny is vicces :D meg persze az i am Moana az a how far i'll go-nak a tovább fejlesztett verziója, szal azt is széthallgattam már. ha 1000x nem, then egyszer sem xD
de az abszolút favorite scene is when she meets her grandma's spirit and sings the i am moana :D boy, no GIRL xD , that scene hits hard ;D
Hát ez tök kedves, a válaszok is.
Csak azért röhögtek ki, mert azt hiszik ettől lesz valaki kemény, ha nem néz meséket. Ebből látszik, hogy gyerekek.
Barátom pl. imádja a Szerelmünk lapjait, de ettől még férfi.
Anyám, ti nagyon egymásra találtatok. :)
Tök cukik vagytok, ahogy itt megbeszélitek a dolgokat. :D
Tényleg, a Shiny se semmi. XD
A moziban mindenki hangosan röhögött rajta.
Sok Disney dal jobb, mint a mai előadóké. ;)
Nem gáz. De az hogy pénzt adtál ki rá. Na az már az. :D
Torrent... :D
Én pedig már kétszer végignéztem. Azthiszem hétvégén harmadjára is meg fogom. Ne kérdezd hogy miért. Valami beszippantott, és nem enged.
Nekem amúgy a favorit "ének" a végén volt, amikor odamegy a "démonhoz". Egyszerűen olyan epikus lett az a jelenet, hogy bele égett az emlékezetembe. Ráadásul nem is számítottam rá. :D
Mondjuk a Merida a bátor se semmi, de látványvilágilag picit nekem fura. Ettől még meg fogom nézni mégegyszer, mert hát... szóval nem is tudom... :D 16/f
Dehogy nekem ez a kedvenc filmem, utána a Barbiek jönnek ;D És nem szégyellem, én ilyen vagyok ;).
Lol <3
Te jó ég!
Igazi leki társ:D
Legjobb barárnőmmel néztük meg. Tizedikesek vagyunk.
Azóta már tudom az összes dalt. Magyarul, angolul, a How far i'lligo multilanguage verzióját...
Nekem amúgy a Jégvarázs és az Aranyhaj is tetszett. Meg a Merida a bátor. Szeretem mindet♡
Mondjuk a régiekből csak inkább a dalokat hallgatom.
Meg a Szépség és a szörny film is tetszett. Hajj. Én szeretek mindent ami Disney. És büszkén felvállalom!!! Meséket a népnek!
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!