Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nekem fiú létemre nagyon...

Nekem fiú létemre nagyon tetszett a Vaiana amit a húgommal néztünk meg a moziban, és mióta megvan DVD-n azóta többet nézte meg mint a húgom. Gáz? A húgom elmondta a barátnőinek és kinevettek. De nem gúnyosan, de szarul esett.18f

Figyelt kérdés
2017. ápr. 24. 21:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hm. Dalos részek között, a How far I'll go és a You1re welcome. :D

Igazából bármelyik jelenet, ahol Moana ellent mond bérkinek, hogy ő megmutatja, hogy az illető téved.

Neked?

2017. ápr. 24. 22:09
 12/22 A kérdező kommentje:

i am Moana és a you're welcome :D Maui nagyon jó ott XD de még a shiny is vicces :D meg persze az i am Moana az a how far i'll go-nak a tovább fejlesztett verziója, szal azt is széthallgattam már. ha 1000x nem, then egyszer sem xD

de az abszolút favorite scene is when she meets her grandma's spirit and sings the i am moana :D boy, no GIRL xD , that scene hits hard ;D

2017. ápr. 24. 22:23
 13/22 A kérdező kommentje:
sorry belelkesedtem :D
2017. ápr. 24. 22:24
 14/22 anonim ***** válasza:
75%

Hát ez tök kedves, a válaszok is.

Csak azért röhögtek ki, mert azt hiszik ettől lesz valaki kemény, ha nem néz meséket. Ebből látszik, hogy gyerekek.

Barátom pl. imádja a Szerelmünk lapjait, de ettől még férfi.

2017. ápr. 24. 22:26
 15/22 anonim ***** válasza:

Anyám, ti nagyon egymásra találtatok. :)

Tök cukik vagytok, ahogy itt megbeszélitek a dolgokat. :D

2017. ápr. 24. 23:00
 16/22 anonim ***** válasza:
Jaj, dehogy gáz. Én a legjobb barátnőmmel néztem a moziban (ő 18, én 20 vagyok :D), és mindketten imádtuk, szerintem is ő az egyik legjobb Disney-hercegnő, persze csak Mulan után. :D
2017. ápr. 26. 16:10
 17/22 anonim ***** válasza:
92%

Tényleg, a Shiny se semmi. XD

A moziban mindenki hangosan röhögött rajta.

Sok Disney dal jobb, mint a mai előadóké. ;)

2017. ápr. 26. 16:27
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem gáz. De az hogy pénzt adtál ki rá. Na az már az. :D

Torrent... :D

Én pedig már kétszer végignéztem. Azthiszem hétvégén harmadjára is meg fogom. Ne kérdezd hogy miért. Valami beszippantott, és nem enged.

Nekem amúgy a favorit "ének" a végén volt, amikor odamegy a "démonhoz". Egyszerűen olyan epikus lett az a jelenet, hogy bele égett az emlékezetembe. Ráadásul nem is számítottam rá. :D

Mondjuk a Merida a bátor se semmi, de látványvilágilag picit nekem fura. Ettől még meg fogom nézni mégegyszer, mert hát... szóval nem is tudom... :D 16/f

2017. máj. 3. 21:05
 19/22 anonim válasza:

Dehogy nekem ez a kedvenc filmem, utána a Barbiek jönnek ;D És nem szégyellem, én ilyen vagyok ;).

Lol <3

2017. máj. 11. 12:54
 20/22 anonim ***** válasza:

Te jó ég!

Igazi leki társ:D

Legjobb barárnőmmel néztük meg. Tizedikesek vagyunk.

Azóta már tudom az összes dalt. Magyarul, angolul, a How far i'lligo multilanguage verzióját...

Nekem amúgy a Jégvarázs és az Aranyhaj is tetszett. Meg a Merida a bátor. Szeretem mindet♡

Mondjuk a régiekből csak inkább a dalokat hallgatom.

Meg a Szépség és a szörny film is tetszett. Hajj. Én szeretek mindent ami Disney. És büszkén felvállalom!!! Meséket a népnek!

16/l

2017. máj. 19. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!