Miért van az, ha valaki mindig elesik, megbotlik, mindentől megijed, ha hozzáérnrk megrezzen?
Van egy lány barátom, akinek a botladozásain mindig nevettünk, hogy milyen kis béna, meg mikor megijesztem majdnem leáll a sziíve. Persze ez egy ideig vicces volt, de a társaságban most komolyan elgondolkodtunk, hogy lehet valami
lelki baja van, amiért ilyen...:/ Mit tudunk tenni vele? Mert segíteni szeretnénk neki, de ő meg az elmúlt hónapokban eltávolodott tőlünk és nem nyit, valamint mondjuk ezt neki,'de nem látja be.
Barát? Titeket a barátjának tart ezek után, hogy szórakoztok vele? Ha tudjátok, látjátok rajta, hogy érzékenyebb, félénkebb, mint általában az emberek, akkor inkább segíteni kellene neki, nem szórakozni rajta. Hány évesek vagytok amúgy?
Lehet csak én vagyok túl komoly, de azért inkább álljatok mellé. Ha bennetek bízik, akkor ez lehet, hogy lelkileg nem esett jól neki, hogy piszkáljátok.
Rám is nagyon könnyű a frászt hozni, mindentől megijedek. Bár én elég félős is vagyok.
Nekem egyáltalán nem esik jól amikor ezt csinálják, szóval szerintem tényleg jó lenne ha ezt abbahagynátok szegénnyel.
24N
Lehet, hogy otthon bántalmazás alatt van vagy bántalmazást lát, ezért fél mindentől. Nem szabad lenne így bánni nektek vele, és mit tesztek, ha nem majdnem, hanem 1× valóban bajt okoztok a pimaszkodásotokkal neki?
Érdemes lenne vele egy értelmes emberrel beszélgetni (pszichológus), mi lehet a viselkedése mögött, illetve megismertetni vele azt, hogy nem szabad mindentől megijedni, hanem inkább szembe kell nézni a problémákkal.
Lehet, hogy megölt valakit. Én akkor voltam ilyen amikor apám még decemberben eltettem láb alól miután megerőszakolt. Nagyon paráztam attól, hogy kitudódik, egyfolytában üldözési mániában szenvedtem, állandóan nézegettem magam mögé, Megijedtem ha valaki Megjelent hirtelen mellettem, a buszon is rettegtem, úgy éreztem mindenki tudja mit tettem, ha meg nem akkor Úgyis nemsokára kiderül azt mehetek a börtönbe. Szóval szörnyű volt:(
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!