Szerintem enyhe asperger- szindromam van. Es emiatt mas a viselkedesem, mint a testvereimnek. Emiatt anyam gyulol. Szerintetek mit tegyek?
"enyhe asperger- szindromam van"
Ez komolyan mondom divat lett mostanában ezzel a "betegséggel" dobálózni.
olyan mint hogy x.y. pszichopata, z.x. pszichopata, de y.x. nem az . stb
Unalmas már.
Ne vedd sértésnek, de az, hogy "szerinted enyhe aspergered van" elmondásod szerint, nem tartom valószínűnek, hogy valóban ez is a diagnózisod, de ha mégis úgy érzed, nagyon szívesen meghallgatom az érveidet, hogy miért gondolod ezt.
Engem Aspergerrel diagnosztizáltak frissen, és utólag visszanézve teljesen logikus, hogy így haladt az életem és megkönnyebbüléssel töltött el, hogy nem én vagyok a hibás.
Szeretném tőled megkérdezni, hogy miért gondolod azt konkrétan, hogy anyud gyűlöl téged. Továbbá miben nyilvánul meg a "viselkedési másságod" a testvéreiddel szemben?
Ha ezekre akár privátban akár kommentben válaszolsz, szívesen meghallgatlak és segítek tanácsokkal ahogy tudok. A kérdés szövege számomra nem elég információ, hogy bármi érdemeset tudjak javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!