Miért van az hogy már egy hete nincs kedvem semmihez? Enyhe depresszíót tapasztaltam magamom
nincsenek nagyon barátaim,frontint szedtem pár hónapja szerelmi problémák miatt de megmaradt kb a fele és a napokban elkezdtem szedni de ugy hogy reggel ugy kezdem a napot hogy beveszek 2,5 mg-t.tudom nem egészséges de napi szinten eszembe jut az exem és kiborulok pedig már tavaj májusba mentünk szét.nemtalálom a helyem.van hogy az éjszaka közepén felébredek és nembirok elaludni ezért kimegyek az utcára sétálni reggelig.egy elfoglaltságom van és az a láncfűrészem.(nemvagyok pszihopata ) csak megfogott a gép üvöltése és ereje.imádok fát vágni ezen kívül nincs semmi elfoglaltságom.befogok csavarodni vagy micsoda?elveszettnekérzem magam
!.18F
Relaxálj, ehhez találsz hanganyagot a youtube-on, írd be a keresőbe, hogy "agykontroll, relaxáció".
Minden reggel tűzd ki a nap céljait, mit fogsz csinálni. Ne nagy célokat, hanem kicsi, teljesíthető célokat, és azt csináld végig, a nap végén pedig veregesd meg a vállad, hogy sikerült.
Olvass önsegítő könyveket, hallgasd a neten Pál Ferit, Bagdy Emőkét.
Sportolj, rajzolj, zenélj, kézműveskedj, írj, bármilyen alkotó tevékenység segíthet kimozdulni.
Igyál orbáncfű vagy citromfű teát, vegyél levendulás ülőfürdőt, szedj gyógynövényes szorongásoldót, pl. Nervenflege (DM-ben kapható).
Hívd fel az Ifjúsági Lelki Elsősegélyt a 137-00 ingyenes hívószámon, eléred hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom vagy T-mobile számról, fülkéből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!