Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mindig mindenért elpirulok....

Mindig mindenért elpirulok. Olyan szégyen. Mit tudok ezzel tenni?

Figyelt kérdés

Ha hozzám szól egy idegen vagy a tanár vagy egy fiú (na az a legjobb) vagy csak simán olyan témáról beszélek ami bizalmas, még a szüleim előtt is el tudok pirulni ha valamiről beszélek. De néha az se kell hogy kínos legyen csak ha figyel és a szemembe néz valaki (lehet az egyik legjobb barátom vagy anyukám) egyből érzem hogy pirulok. Felelésnél meg katasztrófa.. paradicsomfej.. és nem egyáltalán nem cuki nekem nagyon nem áll jól. Mit tehetek ez ellen? (sminkelni nem akarok, sosem szoktam szerintem kényelmetlen)

16/L

2017. ápr. 20. 19:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Dehogy nem lehetsz más, ezt ki fogod nőni, de nem mindegy, mikor, ez általában kamaszok között fordul elő, sokat változik ilyenkor az ember pszichésen, és van kamasz, aki így éli meg. Nincs evvel nagy gond, csak kellemetlen. De kinövöd.

Szóval az azért nem mindegy, meddig maradsz ilyen, ezért javasoltam a tudatosítást magadban, figyeld meg magad, mikor mi miatt pirulsz, és keresd az okát, hogy miért. Majd tegyél ellene. Hogy hogyan? Írtam ide tegnap egy jó hosszú hozzászólást, gyakorlati példákkal.

2017. ápr. 21. 11:10
 12/13 anonim válasza:
Olyant például nem éreztél, hogy ha esős idő közeleg, akkor jobban előjön a dolog? Könnyebben vörösödsz be? Pl. a füleid pirosak vagy csak, ha tényleg figyel valaki, akkor vörösödsz el? Én azt vettem észre, hogy tök baromságokon szoktam elvörösödni, amin nem is kellene egyáltalán...de pl. csajozásban, ismerkedésben soha , de egy ártatlan semmin meg elvörösödtem, érdekes dolgok ezek amúgy. Pl. valaki annyit mondott, hogy kék az ég és elvörösödtem, míg ha órákig nyomtam a csajozós dumát bárkinek, akkor meg egyszer sem , szóval érdekes dolgok ezek és mindenkinél máshogy jön elő.
2017. ápr. 21. 12:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Az előzőnek és a kérdezőnek: mindenkinek mást tartalmaz a tudatalattija - de nagyobb %-ban kellemetlen emlékeket.

ASSZOCIÁCIÓK olykor előhívják.

A tudatalatti feltárására egyébként léteznek különféle módszerek, így feloldhatóak ezek a tartalmak, és onnantól nem fog zavarni, pl az elpirulás se fog jelentkezni olyan miatt, ami már fel lett hozva tudat alól és fel is lett oldva.

(Ez persze nem azt jelenti, hogy minden, ami tudat alá szorult, attól elpirulna az ember...)

2017. ápr. 22. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!