Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak ilyen beteg...

Miért vannak ilyen beteg gondolataim?

Figyelt kérdés
Néha olyan dolgok jutnak az eszembe hogy csak ámulok rajta. Például beszél hozzám egy tök kedves ember és közben azt képzelem el hogy reagálna ha mondjuk csak úgy behúznék neki vagy leszúrnám/lelőném. Vagy ül mellettem egy férfi ismerősöm és magyaráz és azt gondolom mit csinálna ha dobnék az arcára egy puszit. Vagy hogy hogyan lehetne elkövetni a tökéletes rablást/gyilkosságot/garázdaságot? Másnak is vannak ilyen beteg gondolatai?
2017. ápr. 19. 22:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiságból kérdem: A szabadidőd milyen filmek nézésével, milyen videojátékokkal, zenék hallgatásával szoktad tölteni? Nem ezekből adódik esetleg? Az erőszak nézése agresszívvá tesz.
2018. márc. 27. 07:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Filmből bármint megnézek ami nem horror. Egyszerűen nem bírom a horror filmeket mert mindig az áldozatok helyébe képzelem magam és hogy mit érezhetnek a belezésük közben. Zenéből alternatívot meg a 20-as 30-as évek amerikai jazz és swingjeit hallgatom. Videojátékkal szoktam játszani de mostanában nagyon nagyon nagyon ritkán.
2018. márc. 27. 08:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is szoktak időnként ilyenek megfordulni a fejemben. Elhessegetem, mert tudom, hogy nem lenne helyes. Kicsit talán unalomból van.
2018. márc. 27. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!