Ismerős még valakinek ez a helyzet vagy csak én küzdök vele?
Nem olvastam végig, de azért viselkednek így veled, mert azt kommunikálod feléjük, hogy megengedhetik ezt maguknak veled szemben. Nekem is volt ilyen osztálytársam: ránézésre is egy rakás szerencsétlenség.
A megoldás, hogy pszichológussal rendbe teszed a belsődet. Vagy ilyen maradsz örökre. Te dolgod.
esküszöm, mintha csak én írtam volna.sajnálom.tudom milyen ez...
19/l
Érdekes, mostanában sok kiközösítéssel kapcsolatos kérdés van. Velem is ez történt.
Sajnos akin észrevesznek valamit ami nekik nem tetszik legyen az a külseje miatt, vagy azért ahogy viselkedik akkor kiközösítik. Az is igaz, hogy sokszor jogosan. Van az amikor nem tehetsz róla és amikor igen, de nem teszel ellene, nem változtatsz pedig megtehetnéd. Szomorú de így van.
Kedves Harmadik!
Nem gondolnám,hogy én tehetnék erről.Messze nem normális dolog hogy azért tegyenek tönkre más embereket mert nem olyan mint ők,vagy mert csak,vagy mert vicces másnak fájdalmat okozni vagy mert irigyek.Azt gondolom nem kötelessége mindenkinek ugyan olyannak lenni.Nehogy már én alkalmazkodjak ilyen senkikhez akik nem hajlandóak elfogadni másokat akik egy kicsit sem mutatnak kirivó viselkedést.Én nem fogok másokat bántani és megalázni amiatt,hogy nekik jó legyek.Mert náluk ez a divat.Most könnyen írod azt hogy az én hibám,de nem értem mennyiben..Illetve hogy nekem kéne változtatni.De mégis micsodán? Nyílván nem ismersz engem de olyan ember vagyok,hogy ha tudnám mi a probléma és lehetne rajta változtatni akkor megtenném.Természetesen megalázni nem fogom magam a kedvükért mert annál többre tartom magam,és ha ez a mai világban így működik ez akkor nemcsak nagyon rossz helyen vagyok de nem is kívánok inkább soha beilleszkedni.Én azokat közösíteném ki és aláznám meg akik másoknak szándékosan fájdalmat okoznak.De én tényleg más vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!